logo as
   [890] ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ 3-2  [893] ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 1-3  [906] ΜΑΡΣΕΙΓ - ΝΙΣ 0-1  [900] ΜΕΙΝΤΣΤΟΟΥΝ ΓΙΟΥΝ. - ΑΒΕΛΕΙ 0-1  [908] ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1-0  [901] ΠΛΙΜΟΥΘ ΠΑΡΚΓΟΥΕΙ - ΧΕΙΣ & ΓΙΝΤΙΝΓΚ 1-1  [894] ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα «ανοιχτά»
 17/11/2018

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β - ΑΛΚΜΑΑΡ Β
Τρία ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για την ομάδα νέων της Αϊντχόφεν που πέρασε άνετα από το Βααλβάικ και πήρε μια… άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο κύπελλο της πρώτης ομάδας. Ανταγωνιστική αν και χωρίς συνέπεια στην άμυνα, έχοντας κρατήσει μόλις μια φορά το μηδέν στην εστία της φέτος. Με πειραματική σύνθεση ένεκα των πολλών διεθνών σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας, αλλά και των Κάτιτς. (Βοσνία u21), Σαντιλεκ (Τσεχία, u20). Μια από τα ίδια για την ομάδα νέων της Αλκμααρ που και πάλι γκρέμιζε στην άμυνα, ότι καλό έχτιζε στην επίθεση. Αν και προηγήθηκε με το 12ο φετινό γκολ του Ντράουφ (δεύτερος σκορερ του πρωταθλήματος), σταδιακά παραδόθηκε στις ορέξεις της καλύτερης Ος. Χωρίς νίκη στα οκτώ τελευταία ματς, προέρχεται πάντως από εννέα διαδοχικά goal/goal. Με πειραματική σύνθεση ένεκα των πολλών διεθνών σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Over

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ - ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Άξιζε καλύτερης τύχης στο Ντεβέντερ, όπου κοίταξε στα μάτια την Γκο Αχέντ Ιγκλς αλλά επέστρεψε με αδεια χέρια δεχόμενη δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο. Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα παρότι δεν είναι τόσο κακή όσο μαρτυρούν τα αποτελέσματα, αλλά πληρώνει τα συνεχιζόμενα αμυντικά λάθη, καθώς δέχεται γκολ 12 σερί αγωνιστικές. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός μεσοεπιθετικός Μούργος που χάνει μάλιστα το υπόλοιπο της σεζόν. Δεν βγαίνει άκρη με την φετινή ΦΚ Αϊντχόφεν! Ξεκίνησε την σεζόν με πέντε σερί ήττες, ακολούθησε ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών κόντρα μάλιστα σε ομάδες φαβορί για τον τίτλο και προέρχεται πλέον από τρεις σερί ήττες! Η ομάδα του Νασιμέντο στερείται αν μη τι άλλο σταθερότητας και παρουσιάζεται ικανή για όλα! Κόντρα στην Τέλσταρ λύγισε αγωνιζόμενη από το 24ο λεπτό με δέκα, τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός Καμπάνγκου, εξέτισε ο αμυντικός Εσικάλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΧΕΛΜΟΝΤ - ΒΑΑΛΒΑΙΚ
Μια από τα ίδια για την Χέλμοντ που δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την καύτερη Ροντα δίνοντας συνέχεια στα κάκιστα αποτελέσματα. Χωρίς νίκη μετά από 13 αγωνιστικές (ισοφάρισε την χειρότερη επίδοση στην ιστορία της) αποτελεί την απογοήτευση της σεζόν και ο τεχνικός Αλφλεν… παίζει το κεφάλι του στο ματς με την Βααλβαικ. Οι αρκετές απουσίες δικαιολογούν εν μέρει τα αρνητικά αποτελέσματα, νέο πρόβλημα ο τιμωρημένος επ. Σπράνχερς, αμφίβολοι οι αμυντικοί ντε Μπρααλ, Κνοπς, μακροχρόνια απουσιάζουν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Η πρόκριση στους «16» του κυπέλλου επί της «μεγάλης» Αϊντχόφεν είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Βααλβάικ που αντιθέτως απογοητεύει στο πρωτάθλημα. Την πρόκριση στο κύπελλο διαδέχτηκαν δύο ήττες όπου δέχτηκε οκτώ τέρματα, ενώ γενικότερα έχει κρατήσει μόλις δύο φορές φέτος το μηδέν στην εστία της. «Απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας» τόνισε απογοητευμένος ο τεχνικός χριμ. Επιστρέφει ο βασικός τερμ. Φάσεν και ο βασικός στόπερ Λάμερς, ανέτοιμοι οι επίσης αμυντικοι Ντροστ και Εντέφε, πάγια εκτός ο βασικός φορ Μπιλάτε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: x

ΟΣ - ΑΛΜΙΡΕ
Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Η Ος ανέτρεψε το σκορ στο Αλκμααρ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, σκόραρε ξανά στην επανάληψη και εν τέλει επιβλήθηκε δίκαια των πιτσιρικάδων της ΑΖ δίνοντας συνέχεια στα τελευταία εξαιρετικά αποτελέσματα. Για πρώτη φορά φέτος μετρά τρία κολλητά τρίποντα, ενώ παραμένει εξαιρετική αμυντικά όπου μετρά την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Αμφίβολος ο βασικός μπακ Γιάνσεν, δύσκολα ο επίσης πλάγιος αμυντικός Ασμελάς. Με πρωταγωνιστή τον Χούντε που αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός, σκόραρε και προσέφερε και μια ασίστ, η Αλμίρε επιβλήθηκε πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ της Καμπούρ. Με δύο κολλητές νίκες δείχνει να αφήνει πίσω της τον προβληματικό Οκτώβριο (1-1-2) και παγιώθηκε στα υψηλά βαθμολογικά στρώματα. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Λουν, αμφίβολος ο χρήσιμος μπακ Σεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: x

ΚΑΜΠΟΥΡ - ΦΟΛΕΝΤΑΜ
Τέταρτη σερί εκτός έδρας ήττα για την Καμπούρ που στο Αλμίρε δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των καλύτερων γηπεδούχων, με κομβικό πάντως το λάθος το τερμ. Μους στο δεύτερο γκολ. «Ήταν σφάλμα, αλλά η ήττα ήταν δίκαιη, έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε» παραδέχτηκε ο Ρενέ Χάκε. Σταθερά αξιόπιστη στο Λουβάρντεν, όπου έχει άλλωστε απόκομίσει τους 15 από τους 20 βαθμούς. Διεθνής ο βασικός μέσος Τσιγκάνικς, εξέτισε ο βασικός εξτρέμ Ματιέ, ανέτοιμοι οι χρήσιμοι Σχιντλερ (μέσος), Σαμπισά (μπακ). Μπορεί να έπαιξε με την… φωτιά καθώς το άνετο 3-0 μετατράπηκε σε θρίλερ στα τελευταία λεπτά, αλλά η Φόλενταμ επικράτησε εν τέλει τα Μάαστριχτ και έδωσε συνέχεια στα τελευταία εξαιρετικά αποτελέσματα. Μεταμορφωμένη μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, «τρέχει» ένα αήττητο τριών αγωνιστικών ενώ προέρχεται από τρεις σερί νίκες για πρώτη φορά φέτος. Αμφίβολοι οι ενίοτε βασικοι Στροο (επ.), Φλακ (μέσος), δεν υπολογίζονται όπως και στα τελευταία ματς οι Κααρς (επ), φαν Στάπερσχουφ (τερμ.) και Φέιρμαν (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1





Βαθμολογία 2023-24