logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Χωρίς τον Κριστιάνο !
 17/11/2018

Τελευταίο ματς στον όμιλο για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι! Αν νικήσει τους Πορτογάλους ανεβαίνει στην κορυφή αλλά οι Πορτογάλοι έχουν ακόμη ένα ματς. Σε επτά ματς με τον Μαντσίνι έχουν κληθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές και η ομάδα έχει μόνο δύο νίκες (2/3/2)! Θέλει υπομονή και δουλειά ! Από όσους κλήθηκαν μόνο ο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους) είναι τραυματίας. Δεν κλήθηκαν οι επιθετικοί Τζάτζα και Κουτρόνε λόγω τραυματισμών! Πέντε νέα πρόσωπα. Ο τερματοφύλακας Κράνιο, οι μέσοι Σένσι και Τονάλι και οι επιθετικοί Γκρίφο και Παβολέτι !

Με ισοπαλία στο Μιλάνο, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κατακτά την πρώτη θέση του ομίλου αλλά και να ηττηθεί έχει άλλη μια ευκαιρία με την Πολωνία εντός έδρας. Μετά το Παγκόσμιο κύπελλο οι Ίβηρες έχουν τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμα δεν έχει αγωνιστεί με την Πορτογαλία μετά το Παγκόσμιο κύπελλο! Παρέμεινε εκτός και σε αυτές τις κλήσεις! Μοναδική απώλεια για τον κόουτς Σάντος είναι ο μέσος Αντρέ Γκόμες της Έβερτον ο οποίος λόγω τραυματισμού επέστρεψε στην Αγγλία.

Πιθανές ενδεκάδες

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Φλορέντσι, Μπιράγκι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Βεράτι, Κιέζα, Ινσίνιε, Λασάνια.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Κανσέλο, Ρουί, Φοντέ, Ντίαζ, Νέβες, Καρβάλιο, Πίτσι, Μπερναρντο Σίλβα, Αντρέ Σίλβα, Μπρουμά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ματς που θα κριθεί στο μισό γκολ. Η έδρα, η σταδιακή βελτίωση που περιμένουν οι Ιταλοί, η απουσία του Κριστιάνο, συγκλίνουν στον άσο !