logo as
   [143] ΡΑΝΤΕΡΣ - ΟΝΤΕΝΣΕ 1-1  [177] ΑΑΡΑΟΥ - ΤΟΥΝ 1-0  [183] ΡΕΤΖΙΑΝΑ - ΚΟΖΕΝΤΣΑ ΚΑΛΤΣΙΟ 0-1  [185] ΖΝΙΤΣΖ ΠΡΟΥΣΖΚΟΒ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 1-0  [175] ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ - ΑΓΙΑΞ Β 1-0  [139] ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ Final 0-2  [144] B 93 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΝΑΕΣΤΒΕΝΤ 2-0  [142] ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ 1-1  [174] ΤΕΛΣΤΑΡ - ΕΜΕΝ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Οι μικρές Αγγλίες
 17/11/2018

Στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας η Σάντερλαντ υποδέχεται την Γουίκομ. Οι «μαύρες γάτες» εντυπωσιάζουν με την πρόσφατη φόρμα τους, καθώς μετρούν οκτώ σερί νίκες και δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά για μια ομάδα με τόσο υψηλό μπάτζετ και βαριά φανέλα που έχει καταντήσει να παίζει σε τόσο χαμηλή κατηγορία. Στο δρόμο της βρίσκει μια ποιοτική ομάδα όπως είναι η Γουίκομ η οποία ωστόσο χάνει μέρος της δυναμικότητάς της όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Υπάρχει διαφορά δυναμικής και η Σάντερλαντ εύκολα ή δύσκολα θα προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της σε απόδοση 1.60 !

Επίσης για την τρίτη κατηγορία την Αγγλίας θα αναμετρηθούν η Άκρινγκτον με την Μπάρνσλεϊ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρία ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα και θέλουν πολύ να ανακάμψουν, Η εντός έδρας αγωνιστική συμπεριφορά είναι εξαιρετική για την ομάδα του Τζό Κόουλμαν που παίζει φουλ επιθετικά και σκοράρει με άνεση. Το ίδιο ισχύει και για την Μπάρνσλεϊ που τα πηγαίνει περίφημα στις εξόδους της. Ομάδα με ποιότητα και εμπειρία που μπορεί να βάλει δύσκολα στην Άκρινγκτον. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν και αυτή η επιλογή πληρώνει 1.60 !

Στην Νάσιοναλ Σάουθ ή αλλιώς στην έκτη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας έχει φθάσει να αγωνίζεται η Τορκί. Η ομάδα από το Λίβερπουλ έκανε τις γκέλες της στην αρχή, αλλά σταδιακά αρχίζει να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της και μεσοβδόμαδα έριξε τέσσερα γκολ στην Σεντ Άλμπανς. Από την άλλη πλευρά οι Κόνκορντ Ρέιντζερς τα πηγαίνουν πολύ καλά πλαισιώνοντας στην ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο ποντάροντας στην καλή επιθετική λειτουργία. Η Τορκί είναι ποιοτικότερη ομάδα με πολύ πιο βαριά φανέλα και διατηρεί προβάδισμα νίκης σε απόδοση 1.60 ! Ακόμα καλύτερα ωστόσο πληρώνει το εξίσου πιθανό γκολ-γκολ σε απόδοση 1.65 !