logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

«Σφαλιάρα» απο Εσθονία!
 19/11/2018

Με απρόσμενη ήττα από την ουραγό του ομίλου, Εσθονία (1-0) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Nations League, Εθνική μας ομάδα. Η με εννέα αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με το 1-0 επί της Φινλανδίας, Ελλάδα ήταν καλύτερη, αλλά περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή και δεν βρήκε απάντηση στο αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου. Η 3η ήττα στην διοργάνωση, έφερε την Εθνική στην τρίτη θέση του ομίλου.

Οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά, δεν κατάφεραν όμως να δημιουργήσουν αρκετές απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία των Εσθονών, που έχοντας και την τύχη με το μέρος τους προηγήθηκαν στο 44΄ με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου έπειτα από γύρισμα του Ζενιόφ.

Η «γαλανόλευκη» πίεσε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι στο 63΄ με τον Φορτούνη, όμως το 0-1 διατηρήθηκε ως το φινάλε και έτσι η Ελλάδα ολοκλήρωσε με ήττα την μέτρια παρουσία της στην διοργάνωση, καταλαμβάνοντας τελικά την 3η θέση στον όμιλο πίσω από Φινλανδία και Ουγγαρία με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ήττες.

Ελλάδα (Αγγελος Αναστασιάδης): Μπάρκας, Μπακάκης (46’ Τοροσίδης), Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ζέκα, Σάμαρης, Μπουχαλάκης (70’ Μάνταλος), Μπακασέτας, Μασούρας (57’ Φορτούνης), Καρέλης
Εσθονία (Μάρτιν Ράιμ): Λέπμετς, Καμς, Ταμ, Βίμαν, Ζένιοφ (81’ Πικ), Λεπίστου (68’ Αντόνοφ), Σάπινεν (86’ Ογιάμα), Λουτς, Καλάστε, Ντμιτρίγιεφ, Μπαράνοφ