logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Δοκιμασία για Ντέπορ
 19/11/2018

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 8
Την αδυναμία της μακριά από την έδρα της φανέρωσε και απέναντι στη Ράγιο Μαχνταόντα η Αλμερία, χάνοντας την περασμένη εβδομάδα στη Μαδρίτη. Σε κάμψη δείχνουν οι Ανδαλουσιανοί, οι οποίοι στα τέσσερα τελευταία ματς έχουν μόνο μία νίκη. Στην έδρα τους πάντως είναι αρκετά αξιόπιστοι (4-1-1) κι εκεί ποντάρουν στη δύσκολη μάχη με τη Λα Κορούνια για να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Σημαντική η απουσία του μέσου Ετέκι λόγω υποχρεώσεων με την εθνική.

Τελευταίος αγώνας:
ΡΑΓΙΟ ΜΑΧΑΝΤΑΟΝΤΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ 2-0

43’ Ρουίβαλ, 89’ Αΐτορ

Στο βαθμό από την κορυφή βρίσκεται η Λα Κορούνια μετά την ευρεία νίκη της επί της Οβιέδο. Η Ντέπορ επιβεβαίωσε με την «τεσσάρα» αυτή τη δυναμική της στην έδρα της όπου είναι σχεδόν αλάνθαστη (έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία). Είναι αήττητη εδώ και 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, αλλά ψάχνει περισσότερα τρίποντα εκτός για να αναρριχηθεί περαιτέρω στη βαθμολογία (έχει 2-4-1 εκτός) και να εκμεταλλευτεί την φόρμα της.

Τελευταίος αγώνας:
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΟΒΙΕΔΟ 4-0

21’ Ντουάρτε, 65’, 75’ Κίκε, 73’ Φερνάντεθ

Πιθανές συνθέσεις:
Αλμερία:
Ρενέ – Ρομέρα, Λόπεθ, Σάβελγιτς Οουόβα – Αρθούρα, Θέσαρ δε λα Οθ - Κόρπας, Χουάν Κάρλος, Ριόχα – Άλβαρο Χιμένεθ
Λα Κορούνια: Ντάνι Χιμένεθ – Δαβίδ Σιμόν, Ντουάρτε, Μάρι, Σαούλ Γκαρθία – Μπεργαντίνιος, Γκόμεθ, Εσπόσιτο – Κριστιάν Σάντος, Ζιλ Κίκε

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Δυνατή αναμέτρηση καθώς η πειθαρχημένη εντός έδρας Αλμερία μπορεί να βάλει… δύσκολα στην φιλόδοξη Ντέπορ. Θα αποφύγουμε τα ρίσκα και επιλέγουμε τα 2-3 τέρματα, με εναλλακτική επιλογή την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.





Βαθμολογία 2023-24