logo as
   [749] ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα «ανοιχτά»
 19/11/2018

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΣΕΑΡΑ
Η Φλουμινένσε δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί την Παλμέιρας για να γνωρίσει την ήττα. Το θέμα για την ομάδα του Μαρσέλο Ολιβέιρα είναι πως στα 4 τελευταία της έχει μόλις μία ισοπαλία και ακόμα δεν έχει διασφαλίσει την παραμονή της. Στα 6 τελευταία της παιχνίδια έχει σκοράρει μόλις μία φορά και είναι ένα μεγάλο ζήτημα, αφού θέλει το γκολ για να μπορέσει να αποφύγει τις περιπέτειες. Με no goal έχει βγάλει τα 8 τελευταία της στο πρωτάθλημα. Αμφίβολοι οι Γκουμ (στόπερ), Λέο (μέσος). Τιμωρημένος ο μέσος Ζάντσον.

Τελευταίος αγώνας:
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 3-0

41' Μπόρχα, 83' Φελίπε Μέλο, 90' Λουάν

Η Σεαρά προηγήθηκε της Μπαία αλλά δεν κράτησε το σκορ. Ισοφαρίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δέχθηκε το γκολ της ήττας στις καθυστερήσεις του ματς. Η ομάδα του Λίσκα έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στα τρία τελευταία της παιχνίδια χάνοντας ευκαιρίες αναφορικά με το στόχο της σωτηρίας. Μία νίκη και 4 ήττες έχει στις 5 τελευταίες εξορμήσεις της. Αγωνιστικά αμφίβολος είναι ο επιθετικός Κιξαντά.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΑΪΑ-ΣΕΑΡΑ 2-1

44' Ζε Ράφαελ, 93' Εντίγκαρ Τζούνιο - 8' Καλίσον

Πιθανές συνθέσεις:
Φλουμινένσε:
Σέζαρ - Ρικάρντο, Γκουμ, Ντιγκάο - Ιγκόρ, Ρίτσαρντ, Αίρτον, Σορνόζα, Λούκας - Εβεράλντο, Λουτσιάνο
Σεαρά: Έβερσον - Λούκας, Βάλντο (Τιάγκο Άλβες), Οτάβιο, Σαβιέρ - Εντίνιο, Ρίτσαρσον, Ρικαρντίνιο - Καρβάλιο, Καλίσον, Αρτούρ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Κρίσιμο βαθμολογικά ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν πείθουν επιθετικά. Το άγχος θα τους κυριεύσει, πρώτη επιλογή το «φτηνό» under, εναλλακτική επιλογή η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.





Βαθμολογία 2024