logo as
   [916] ΚΟΚΙΜΠΟ ΟΥΝΙΔΟ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Ένας στους δύο… κερδίζει
 20/11/2018

Σουηδία – Ρωσία

Στη Στοκχόλμη το ματς. Η Σουηδία παρουσιάστηκε άριστα διαβασμένη στην Τουρκία και με γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη. Από τη στιγμή που οι Τούρκοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, είναι προφανές ότι η Σουηδία δεν μπορεί να υποβιβαστεί, ενώ με νίκη εξασφαλίζει την πρωτιά και την άνοδο, καθώς και τη δεύτερη ευκαιρία σε περίπτωση αποτυχίας πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει. Αμφίβολος δίνεται ο Λίντελεφ (α. 28/1). Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Γιάνσον (α. 20/0), Φόρσμπεργκ (μ. 42/7), Λεβίτσκι (μ. 15/0) και Νίμαν (ε. 10/1).

Η Ρωσία δεν ικανοποίησε στο φιλικό επί γερμανικού εδάφους, έχασε 3-0 και θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα εν όψει Σουηδίας, αν και στο συγκεκριμένο ματς έγιναν αρκετά... πειράματα. Με απολογισμό 2-1-0 στη Λίγκα Εθνών, ήθελε μη ήττα της Τουρκίας στο ματς με τη Σουηδία για να εξασφαλίσει πρόωρα την πρόκριση, αλλά δεν της έγινε η... χάρη και τώρα θα πρέπει να αποφύγει την ήττα στη Στοκχόλμη για να είναι αυτή που θα κερδίσει την άνοδο και τη δεύτερη ευκαιρία αν αποτύχει στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Εκτός οι Μ. Φερνάντες (α. 14/1), Σμολνίκοφ (α. 29/0), Κομπάροφ (α. 47/2), Γκολόβιν (μ. 25/3), Τσερίσεφ (μ. 20/6), Ζόμπνιν (μ. 21/0), Τζαγκόεφ (μ. 59/9), Γκλουσακόφ (μ. 57/5), Σμολόφ (ε. 37/12), Κοκόριν (ε. 48/12). Μέσα ο Τζιούμπα (ε. 31/15).

Πιθανές ενδεκάδες

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Αουγκούστινσον, Γκράνκβιστ, Λίντελοφ, Λούστιγκ, Γιόχανσον, Έκνταλ, Όλσον, Λάρσον, Μπεργκ, Κλάεσον.

ΡΩΣΙΑ: Λούνεφ, Σενίκοφ, Τζίκια, Νοϊστέντερ, Ναμπάμπκιν, Γκαζίνσκι, Κουζάεφ, Μίραντσουκ, Ερόκιν, Ιόνοφ, Τσάλοφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Και οι δύο ομάδες καίγονται για το θετικό αποτέλεσμα. Θα παίξουν επιθετικά οι Σουηδοί, θα βρουν χώρους οι Ρώσοι και είναι πιθανό να σκοράρουν αμφότεροι !