logo as
   [126] ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΚΟΥΟΠΙΟ Half 1-0  [129] ΚΑΠΑ - ΣΑΛΠΑ 1-1  [127] ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ - ΙΛΒΕΣ Half 1-0  [123] ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ - ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Πονταρίσματα σε Στρασβούργο
 9/12/2018

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΑΕΝ .
Το Στρασβούργο προηγήθηκε στο ματς με την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ισοφαρίστηκε (1-1) με την ισοπαλία βέβαια να θεωρείται θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ισχυρή αντίπαλο της. Στα έντεκα τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Είναι στην 9η θέση και θέλει να πλησιάσει τις θέσεις της Ευρώπης. Εκτός είναι ο αμυντικός Εν' Ντουρ (χωρίς συμμ.) και οι μέσοι Γκριμ (5/0, 3 αλλ.) και Γκονσάλβες (4/1), οι οποίοι είναι τραυματίες.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1-1

40' πεν. Λάλα - 71' πεν. Καβάνι

Η Καέν έχασε 2-1 από τη Νιμ, σε ένα ματς το οποίο είχε δραματικό φινάλε, καθώς ισοφάρισε στο 90' και δέχθηκε 2ο γκολ στο 94'! Παραμένει με δύο νίκες στο πρωτάθλημα (2-7-8), την τελευταία την πέτυχε στις 29/9 (1-0 εντός έδρας με την Αμιάν) και ύστερα ακολούθησαν εννέα αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο χωρίς επιτυχία. Είναι ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τη Μονακό και την Αμιάν. Εκτός είναι οι αμυντικοί Ιμόρου (6/0) και Ζενεβουά (4/0).

Τελευταίος αγώνας:
ΚΑΕΝ - ΝΙΜ 1-2

90' Ονιανγκουέ - 18' Μποζόκ, 94' Λαντρέ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Λογικό φαβορί το σκληροτράχηλο Στρασβούργο αν και ο άσος βρίσκεται σε πτώση και χάνει την αρχική του αξία. Θα ρισκάρουμε στον combo άσο under.

ΛΙΛ – ΡΕΜΣ
Η Λιλ πήρε σημαντική νίκη κόντρα στη Μονπελιέ με 1-0, έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Ανέβηκε και πάλι στη 2η θέση, αλλά αισθάνεται πίεση από τις ομάδες που την ακολουθούν. Είναι αήττητη στην έδρα της με απολογισμό 6-2-0 και δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός ο αμυντικός Σουμαορό (12/0), ο οποίος είναι τραυματίας.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΛΙΛ 0-1

6’ Πέπε

Η Ρεμς μπορεί να ήταν καλύτερη από την Τουλούζ, αλλά δεν έφτασε στο γκολ και όχι μόνο αυτό, αλλά η αντίπαλος της σκόραρε σε μία από τις φάσεις που δημιούργησε και έχασε με 1-0. Υπέστη έτσι τη 2η ήττα της στα τελευταία εννέα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Είναι στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και από την πρώτη τετράδα. Εκτός οι μέσοι Ογιο (9/0, 6αλλ.), Μάρτιν (8/0) και Ντιγκομέ (2/0) και ο επιθετικός Ντία (5αλλ/1) οι οποίοι είναι τραυματίες.

Τελευταίος αγώνας:
ΡΕΜΣ - ΤΟΥΛΟΥΖ 0-1

45' Σίλα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Η Λιλ αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις φέτος και δείχνει ικανή για την υπέρβαση. Αποδεκτός ο άσος σε αποδόσεις άνω του 1.70.





Βαθμολογία 2023-24