logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ντεμπούτο Μάντζιου στον Πανιώνιο
 10/12/2018

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ

Ο Παναιτωλικός έβγαλε τη σειρά των δύσκολων αγώνων με μία μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και με κέρδος τις εντυπώσεις για την προσπάθεια παρά τις ήττες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Η ομάδα του Αγρινίου υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα, με στόχο ένα τρίποντο, που μπορεί να τον βοηθήσει να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση. Τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι, καθώς είναι τιμωρημένος ο στόπερ Χαντάκιας και εκτός είναι και πάλι ο στόπερ Μιχάι και οι μέσοι Πάουλο, Έρικσον. Ανέτοιμος και ο αριστερός μπακ Ρότσα.

Ο Απόλλων παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας και χωρίς να έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, ωστόσο στην επιστροφή του Τεννέ στον πάγκο του, ήταν ανταγωνιστικός και πήρε την ισοπαλία στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Στη θέση που βρίσκεται δεν έχει άλλα η επιλογή από το να παλέψει σε κάθε ματς και να πάρει ό,τι μπορεί, αν και η υπόθεση παραμονή είναι πολύ δύσκολη. Από προβλήματα προέρχονται οι αμυντικοί Στάθης και Κύργιας και ο εξτρέμ Σικαμπάλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Απουσίες στα μετόπισθεν του Παναιτωλικού. Θα τα δώσει όλα ο Απόλλων. Μας αρέσει το γκολ-γκολ !

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η βαριά ήττα στη Λάρισα προκάλεσε άμεσα εξελίξεις στον Πανιώνιο, με τον Ανιγκό να απομακρύνεται από την άκρη του πάγκου και τη θέση του να παίρνει ο Μάντζιος, ο οποίος επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, στον οποίο ήταν προπονητής ο Μάντζιος στο ξεκίνημα της σεζόν. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος εξτρέμ Τσιλούλης, ενώ από τραυματισμούς προέρχονται ο εξτρέμ Μανθάτης και ο μεσοεπιθετικός Καμαρά.

Ο Λεβαδειακός δεν απέφυγε την ήττα στο γήπεδό του από τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική. Μία ήττα που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, με την ομάδα της Βοιωτίας να μην καταφέρνει και πάλι να πετύχει γκολ. Καθηλωμένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, πάει στη Νέα Σμύρνη με στόχο να πάρει αποτέλεσμα, που έχει ανάγκη. Ο Σανίνο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους μέσο Μητρόπουλο και εξτρέμ Σαβαντογκό, ενώ εκτός και πάλι είναι ο μέσος Βίντεκερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καλύτερη ομάδα ο Πανιώνιος θα δώσει έξτρα ώθηση η αλλαγή προπονητή. Πληρώνει ο άσος !





Βαθμολογία 2023-24