logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

«Φαγωμένο» φαβορί
 10/12/2018

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΧΙΡΟΝΑ
Η «τριάρα» που δέχτηκε η Μπιλμπάο από την Λεβάντε αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Μπερίσο που απολύθηκε, αφήνοντας τους Βάσκους στη ζώνη του υποβιβασμού! Ο Γκαΐθκα Γκαριτάνο, προπονητής της β’ ομάδας, ανέλαβε να αναστήσει την ομάδα. Ντεμπούταρε στο Κύπελλο στη ρεβάνς με την Ουέσκα και τώρα ντεμπουτάρει στο πρωτάθλημα. Πολλές οι απουσίες, αφού Γιούρι, Ινίγκο (αμυντικοί), Νολασκοάιν (χαφ) είναι τιμωρημένοι. Ο αμυντικός Ντε Μάρκος έξέτισε. Επιστρέφουν οι μέσοι Ραούλ Γαρθία, Μικέλ Ρίκο. Εκτός παραμένει ο αμυντικός Μπαλενσιάγα.

Τελευταίος αγώνας:
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 3-0

45’ Τσέμα, 59’ Καμπάνια, 69’ Μαρτί

Η Χιρόνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει και την περασμένη εβδομάδα σταμάτησε και την Ατλέτικο, αποσπώντας ισοπαλία στο «Μοντολίβι». Αήττητη για έκτη σερί αγωνιστική. Μακριά από την έδρα της είναι πιο δυνατή. Μάλιστα είναι αήττητη με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Αυτό το αήττητο θέλει να διευρύνει και στο «Σαν Μαμές» η Χιρόνα, η οποία προκρίθηκε και στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, αποκλείοντας την Αλαβές. Οι αμυντικοί Μοχίκα, Αντάι, Πλάνας και Μουνιέσα είναι εκτός, όπως και ο επιθετικός Ρόμπερτς.

Τελευταίος αγώνας:
ΧΙΡΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1-1

45’ πέν. Στουάνι / 82’ αυτ. Ραμάλιο

Πιθανές συνθέσεις:
Μπιλμπάο:
Ερερίν - Ντε Μάρκος, Γιεράι, Νούνιεζ, Γκανέα - Μπενιάτ, Σαν Χοσέ - Μουνιαΐν, Γουίλιαμς, Ρ. Γκαρθία – Αντούριθ
Χιρόνα: Ιραϊθόθ – Γκρανέλ, Ραμάλιο, Μπερνάρδο, Χουάνπε, Πόρο - Γκαρσία, Γρανέλ, Άλεξ – Πόρτου, Στουάνι

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δύναται να βελτιώσει την εικόνα της Μπιλμπάο. Ο άσος έχει πάντως κατρακυλήσει τις τελευταίες ώρες και κρίνεται υπερβολικός καθως η Χιρόνα εντυπωσιάζει φέτος. Το αφήνουμε στην ησυχία του.





Βαθμολογία 2023-24