logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Φινάλε με ερωτηματικά!
 10/12/2018

ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ
Ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Γιενισέι στα παγωμένο Κρασνογιάρσκ αναδείχθηκε η Τερέκ. Με το πολικό ψύχος να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών το σύνολο του Ρακχίμοβ προηγήθηκε σε μία τυχερή φάση με τον Μοχαμαντί, όμως δέχτηκε την ισοφάριση με πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Με μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η ομάδα από το Γκρόζνι έχει υποχωρήσει στην κατάταξη και ψάχνει μία καλή εμφάνιση πριν από την χειμερινή διακοπή. Εκτός οι Ρόσι, Νίζιτς.

Τελευταίος αγώνας:
ΓΙΕΝΙΣΕΪ-ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΙ 1-1

81΄πεν. Κίτσιν-69΄Μοχαμαντί

Από την σπουδαιότερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Αρσεναλ Τούλα που επιβλήθηκε με 4-2 της Ζενίτ. Η ομάδα του Ιγκόρ Τσερεβτσένκο κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο και ακολουθώντας σε ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά στο κοινό της άκρως επιθετική φιλοσοφία πέτυχε την έκπληξη της αγωνιστικής. Μετράει οκτώ over στα τελευταία δέκα παιχνίδια της. Παρόλα αυτά μακριά από την έδρα της έχει μόλις ένα διπλό σε επτά εξόδους. Μοναδικός απών ο Αλεξάντροφ.

Τελευταίος αγώνας:
ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ-ΖΕΝΙΤ 4-2

6΄,74΄Κάνγκουα, 38΄Μιρζόβ,77΄Μπακάεβ-21΄Κουζιάεβ,57΄Ερνάνι

Πιθανές συνθέσεις:
Τέρεκ Γκρόζνι:
Γκορόντοφ – Άνχελ, Πλίεφ, Σεμένοφ – Ουτσίεφ, Ίσμαελ, Ντουμπιά, Μοχαμαντί – Γκασένκοφ, Ιβάνοφ – Μπενγκέ
Άρσεναλ Τούλα: Λεβάσοφ – Κομπάροφ, Μπελάεφ, Γκριγκάλαβα, Αλβάρες – Καντίρι – Μπακάεφ, Κανγκάουα, Κοσταντίνοφ, Μιρζόφ – Τζόρτζεβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που στερούνται φέτος σταθερότητα στην απόδοση τους. Ποντάρουμε στο καλοπληρωμένο goal/goal.





Βαθμολογία 2022-23