logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Καίγεται η Λίβερπουλ !
 11/12/2018

Λίβερπουλ – Νάπολι

Η Λίβερπουλ πλήρωσε το κακό ξεκίνημα στην έδρα της Παρί. Παρά το ότι μείωσε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και πίεσε στο φινάλε, δεν έβγαλε κλασική ευκαιρία, απογοητευτική εντός έδρας. Θέλει νίκη με 1-0 ή τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί, ως 1η αν δεν νικήσει η Παρί. Αν φέρει «Χ» η Παρί, η Λίβερπουλ θέλει απλά νίκη (1η σε τριπλή ισοβαθμία). Αποκλείεται με «Χ» ή ήττα. Με ήττα και νίκη του Ερ. Αστέρα, χάνει το Γιουρόπα (4η). Στο πρωτάθλημα πέρασε με 4-0 από το Μπόρνμουθ και σκαρφάλωσε στην κορυφή, υπάρχει ενθουσιασμός.

Η Νάπολι σκόραρε τρεις φορές έως το 52' και μετέτρεψε το ματς με τον Αστέρα σε τυπική διαδικασία. Βρίσκεται στην κορυφή από τη δεύτερη αγωνιστική, αλλά δεν έχει εξασφαλιστεί. Περνάει με νίκη ή «Χ». Αν δεν φέρει «Χ» η Παρί, της αρκεί και οριακή ήττα, αλλά να βρει δίχτυα (2-1, 3-2 κτλ). Αν φέρει «Χ» η Παρί, η Νάπολι περνάει με οριακές ήττες και σκορ 4-3 και άνω. Στο πρωτάθλημα έκανε αρκετές αλλαγές, αλλά το 4-0 επί της Φροζινόνε μαρτυρά εν μέρει την ευκολία με την οποία νίκησε. Σε έξι ματς επί αγγλικού εδάφους έχει 0-2-4, δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις. Τρεις παίκτες εκτός από την προετοιμασία, δεν προέκυψε το παραμικρό σοβαρό πρόβλημα.

Πιθανές ενδεκάδες

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλέξαντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Σαλάχ, Μάνε, Φιρμίνο.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Ρούι, Ζιελίνσκι, Χάμσικ, Άλαν, Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η ανάγκη νίκης της Λίβερπουλ θα μετατρέψει το ματς σε ροντέο. Άσος, γκολ-γκολ και Όβερ 2,5 γκολ οι καλύτερες επιλογές !