logo as
   [132] ΣΤΑΛ ΡΖΕΣΖΟΒ - ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ Final 2-2  [136] ΦΕΡΣΤ ΒΙΕΝΑ - ΛΑΦΝΙΤΖ Final 2-0  [162] ΣΑΦΧΑΟΥΖΕΝ - ΞΑΜΑΞ 0-1  [131] ΠΟΛΟΝΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΣΟΣΝΟΒΙΕΤΣ 2-3  [140] ΤΖΕΝΟΑ - ΛΑΤΣΙΟ 0-1  [135] ΛΕΟΜΠΕΝ - ΛΙΦΕΡΙΝΓΚ 1-2  [163] ΦΑΡΟΥΛ - ΚΛΟΥΖ 1-0  [137] ΧΟΡΝ - ΡΙΝΤ 0-2  [155] ΛΕ ΜΑΝ - ΒΙΛΕΦΡΑΝΣ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Σε Νότια Αφρική και Σκωτία !
 11/12/2018

Στο Πίτορντρι Στέιντιουμ η Αμπερντίν υποδέχεται την Λίβινγκστον στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας. Περίεργη η εβδομάδα που προηγήθηκε για τους «Ντονς», αφού τη μία αγωνιστική κέρδισαν στο Άιμπροξ την Ρέιντζερς και την αμέσως επόμενη έχασαν στο γήπεδό τους από την Σεντ Τζόντσον. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα είναι που ταλανίζουν τους «ερυθρόλευκους» που έχουν καταπέσει στην έβδομη θέση και ενώ η δυναμική τους θα μπορούσε να τους οδηγήσει στην πρώτη τριάδα. Από την άλλη πλευρά η Λίβινγκστον με τα πάνω και τα κάτω της επίσης πλαισιώνει την πρώτη εξάδα. Μόνο που για αυτήν την ομάδα η ως τώρα πορεία λογίζεται υπέρβαση και άπαντες στις τάξεις της δηλώνουν ικανοποιημένοι. Το ότι η Λίβινγκστον βρίσκεται έναν πόντο πάνω από την Αμπερντίν στην παρούσα χρονική συγκυρία είναι ένα παράδοξο που θα διορθωθεί στη διάρκεια της σεζόν. Ο άσος της Αμπερντίν πληρώνει 1.60 και ο άσος από ημίχρονο 2.40 και αμφότεροι συγκεντρώνουν πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης !

Φουλ μεσοβδόμαδη αγωνιστική στη Νότιο Αφρική και σήμερα θα διεξαχθούν οι μισές αναμετρήσεις. Στο Κέιπ Τάουν, η Σίτι υποδέχεται την Τσίπα Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα υψηλού μπάτζετ που για την ώρα δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της που θα μπορούσαν να την οδηγήσουν στην πρώτη τριάδα. Ο θρυλικός για τα δεδομένα της χώρας Μπένι Μακ Κάρτι βρίσκεται στον πάγκο και περιμένει από τους «χρυσαφί» να δείξουν επιτέλους τι αξίζουν με ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων μέχρι τις γιορτές. Στο διάβα τους βρίσκεται σήμερα η Τσίπα, που και περιορισμένης δυναμικής ρόστερ διαθέτει και… ελαφριά φανέλα. Η ομάδα από το Πορτ Ελίζαμπεθ μόλις άλλαξε προπονητή έπειτα από τις αρνητικές επιδόσεις στο πρώτο σκέλος της περιόδου, όμως δεν είναι απλά θέμα τεχνικής καθοδήγησης η πορεία στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Θα κερδίσει η Κέιπ Τάουν σε απόδοση 2.10 !