logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Φαβορί με γκολ!
 11/12/2018

ΙΝΤΕΡ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Η Ιντερ έπαιξε αποκλειστικά για την ισοπαλία στην έδρα της Τότεναμ, ήταν φοβική και από τη στιγμή που δέχθηκε το γκολ στο 80', δεν είχε πλάνο αντίδρασης. Η ήττα τη φέρνει ισόβαθμη με την αγγλική ομάδα και μάλιστα υστερεί, οπότε θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τα «σπιρούνια» για να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Το μόνο θετικό είναι ότι σε κάθε περίπτωση έχει εξασφαλίσει τη μεταπήδηση στο Γιουρόπα. Στο πρωτάθλημα δεν ήταν χειρότερη από τη Γιούβε, αλλά έχασε 1-0 εκτός, αποχαιρέτησε τις πιθανότητες για τον τίτλο. Με την Αϊντχόφεν έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Αμφίβολος δίνεται ο Ναϊνγκολάν (μ. 4/1, 9/2), εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Γκαλιαρντίνι (μ. 10/2).

Τελευταίος αγώνας:
ΤΟΤΕΝΑΜ – ΙΝΤΕΡ 1-0

Εμφανώς ανώτερη η Τότεναμ της Ιντερ, λυτρώθηκε με το γκολ του Ερικσεν στο τελευταίο δεκάλεπτο (80').

Η Αϊντχόφεν ήξερε ότι δεν είχε πιθανότητες να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έπαιξε στο 100% απέναντι στην Μπαρτσελόνα, είχε ευκαιρίες και ηττήθηκε οριακά, σε ένα ματς που μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα. Ο μόλις ένας βαθμός την κρατάει δεδομένα στην τελευταία θέση του γκρουπ, κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση βάσει της δύσκολης κλήρωσης. Στο πρωτάθλημα έκανε θραύση στο εμφατικό 6-0 εντός έδρας επί της Εξέλσιορ, παραμένει στην κορυφή. Επί ιταλικού εδάφους έχει επίδοση 2-3-7.Εκτός αποστολής οι Σβάαμπ (α. 7/0, 13/0), Ράμσελααρ (μ. 1/0, 4/0), αναμένεται να γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος.

Τελευταίος αγώνας:
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-2

Η Μπάρτσα νίκησε με τους Μέσι (61') και Πικέ (70'). Μείωσε η Αϊντχόφεν με τον Ντε Γιονγκ (83'), πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα.

Πιθανές συνθέσεις:
Ιντερ:
Χαντάνοβιτς - Βρσάλικο, Ντε Φράι, Μιράντα, Ασαμόα - Μπρόζοβιτς, Μπόρχα Βαλέρο - Πολιτάνο, Κεϊτά Μπαλντέ, Πέρισιτς - Ικάρντι
Αϊντχόφεν: Ζουτ - Ντούμφρις, Φιρχέφερ, Σέινσμπερι, Ανζελίνιο - Χέντριξ, Ροσάριο, Περέιρο - Λοσάνο, Λουκ ντε Γιονγκ, Μπέρχβαϊν

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Η αξιόπιστη φέτος Ιντερ παίζει τα… ρέστα της και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο που χρειάζεται κόντρα στην αδιάφορη Αϊντχόφεν. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας πάντως αγωνίζονται σε κάθε ματς επιθετικά και χαρακτηριστικό είναι πως μετρούν τέσσερα διαδοχικά goal/goal στο Champions League και συνεπώς μπορούν να σκοράρουν και στο Μιλάνο, αγωνιζόμενοι άλλωστε χωρίς άγχος. Άσος με αμφίτερμα (2.55).