logo as
   [205] ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ - CRB 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Μια δυάδα από καμπιονάτο!
 17/2/2019

Εμπολι – Σασουόλο
Η Εμπολι κόντραρε τη Λάτσιο στο μέτρο του δυνατού, αλλά κατά βάση ήταν χειρότερη και δεν απάντησε ποτέ στο γκολ που δέχθηκε από πέναλτι (τραγικό λάθος του πορτιέρε Προβεντέλ). Με 0-2-6 στα τελευταία οκτώ ματς, είναι προφανές ότι όσο δεν βρίσκει λύση στο αμυντικό πρόβλημα, τόσο θα δυσκολεύει η παραμονή στην κατηγορία. Πήρε μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς στο γήπεδό της. Αμφίβολοι οι Ντραγκόβσκι (α. 2/0 Φιορεντίνα) και Λα Γκούμινα (ε. 19/2), χωρίς απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Σασουόλο μπήκε... πετώντας στο ματς με τη Γιούβε, άγγιξε το γκολ σε δύο φάσεις στο πρώτο τέταρτο, αλλά μετά το 1-0 του αντιπάλου δεν είχε το κουράγιο να ακολουθήσει και ηττήθηκε «καθαρά». Στα προηγούμενα τρία ματς είχε μείνει αήττητη (1-2-0 και με αρκετά καλές εμφανίσεις, στο τελευταίο πλήρωσε το ότι δεν πρόσεξε ιδιαίτερα την άμυνα, κάτι που κάνει τελευταία. Ζητείται κίνητρο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δεν κυνηγάει κάτι. Εξέτισε ο Ντάνκαν (μ. 15/3), δύσκολα ο Μάρλον (α. 17/1).

Εκτίμηση: Over

Ουντινέζε-Κιέβο
Η Ουντινέζε ήταν χειρότερη της Τορίνο για μία ώρα, μετά το 60' πέρασε μπροστά και είχε χαμένο πέναλτι (65'), δοκάρι (99'), ακόμη δύο ευκαιρίες, ενώ ο VAR ακύρωσε δύο τέρματα, με τη δεύτερη περίπτωση να την αδικεί. Η ομάδα του Ντάβιντε Νικόλα μάζεψε μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς και κινδυνεύει με απόλυση ο τεχνικός της, υπάρχει άγχος. Τιμωρημένος ο Ντε Μαϊό (α. 2/0, 6/0 Μπολόνια), εκτός οι Σάντρο (μ. 13/0 Τζένοα), Μπαράκ (μ. 8/0), Σαμίρ (α. 13/0), δύσκολα ο Μπεράμι (μ. 17/1).

Η Κιέβο είχε θέληση και ένταση στο παιχνίδι της, αλλά από τη στιγμή που έχανε 2-0 από τη Ρόμα πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, δεν μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς, εν τέλει ηττήθηκε με βαρύ σκορ και τον πορτιέρε Σορεντίνο να την κρατάει σε τρεις περιπτώσεις. Σερί 0-1-3 για τα «ιπτάμενα γαϊδούρια», θα χρειαστούν τουλάχιστον εννέα νίκες για τη σωτηρία (επιστημονική φαντασία!). Δύσκολα οι Φρε (α. 2/0), Ντεπάολι (μ. 20/0, 3 ασίστ), Πελισιέρ (ε. 14/4), εκτός οι Τόμοβιτς (α. 9/1), Σεκούλιν (τ. 2 συμ.).

Εκτίμηση: Χ2





Βαθμολογία 2023-24