logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Επόμενος σταθμός, Ριζούπολη !
 18/2/2019

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ
Ο Απόλλων προέρχεται από διπλό στη Νέα Σμύρνη και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία. Η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει πετύχει τα μακράν λιγότερα γκολ στην κατηγορία. Ο προπονητής Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει μόνο στν γκολκίπερ Βάστις.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά κλείδωσε τον τίτλο. Πρωτοφανής σταθερότητα με αήττητο 20 αγώνων και 18 νίκες στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική η επιθετική λειτουργία που πήρε φωτιά μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς ! Εκτός αποστολής οι αριστεροί μπακ Γιαννούλης, Τόσκα και ο κεντρικός χαφ Κάνιας.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ευνόητο το διπλό του ΠΑΟΚ, ακόμα και από ημίχρονο ! Λογικό και το No Goal αφού ο Απόλλων δε σκοράρει.

ΟΦΗ-ΛΑΜΙΑ
Ο ΟΦΗ έχασε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά το σημερινό είναι το ματς που έχει στοχεύσει εδώ και καιρό. Τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη οι Κρητικοί, ποντάρουν στην έδρα για μία νίκη-χρυσάφι. Εκτός αποστολής ο κεντρικός μέσος Νάστος και ο επιθετικός Βουό.
Η Λαμία πήρε ισοπαλία στην Ξάνθη και απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς νίκη σε τρία παιχνίδια, αποστολή κλειδί η σημερινή στο Ηράκλειο. Εκτός αποστολής ο πρώτος σκόρερ Μπαράλες και ο αριστερός μπακ Βάντερσον.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καίγεται ο ΟΦΗ και μπορεί τον άσο ! Εναλλακτική επιλογή το γκολ-γκολ !





Βαθμολογία 2023-24