logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Άγγιξε την πρόκριση ο Άρης....
 16/8/2019

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά από τα πρώτα λεπτά στο κατάμεστο «Κλεάνδης Βικελίδης» και έδειξε μεγάλη θέληση να ανατρέψει το εις βάρος του 3-0 από το πρώτο ματς στη Νορβηγία! Οι γηπεδούχοι πίεσαν απο νωρίς αλλά δεν έβρισκαν διαδρόμους και έψαχναν μια ατομική ενέργεια. Την λύση έδωσε ο Ματίγια που σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ (25’) βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες. Η Μόλντε προσπάθησε να απαντήσει και είχε δοκάρι στο επόμενο λεπτό, αλλά το πρώτο 45λεπτο άνηκε στην ελληνική ομάδα, που σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Δεληζήση (36’) μετά από ασίστ του Φετφατζίδη. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στην επανάληψη και είχαν δύο καλές στιγμές σε ένα δίλεπτο (52’, 53’) αλλά ο Κρούνιξ ήταν σε ετοιμότητα. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην συνέχεια, με τον Αρη να πιέζει και την Μόλντε σε θέση άμυνας. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δικαιώθηκε για την επιμονή της και στο 84’ βρήκε και τρίτο γκολ με τον Ντιγκινί εν μέσω αποθέωσης! Η παράταση ήταν πιο «ανοιχτή» καθως η κούραση ήταν φανερή στους περισσότερους ποδοσφαιριστές και υπήρχαν αρκετοί κενοί χώροι. Η Μόλντε βρήκε το «χρυσό» γκολ στο 105’, με τον Μπολί που είχε περάσει ως αλλαγή. Ο Άρης ξέμεινε από δυνάμεις και το τελικό 3-1 τον άφησε εκτός συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ.

Άρης: Κουέστα. Σούντγκρεν, Κόρχουτ (104’ Μπάσα), Ροζ, Δεληζήση, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (78’ Γιουνές), Λάρσον (64' Μαρτίνεζ), Ντιγκινί, Ιντέγε (102’ Κνούντσον)

Μόλντε: Κράνιξ, Χάουγκεν (55’ Φόρεν), Γκαμπριέλσεν, Μπιόρνμπακ, Χάραλντσεϊντ, Άουρσνες, Χουσεΐν, Χέσταντ (99' Κνούντζον), Ίκρεμ (75' Ελινγκσεν), Ομοϊχουάνφο (88’ Μπόλι, Τζέιμς