logo as
   [924] ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Θρυλική νίκη...
 22/8/2019

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση, διέλυσε με σκορ 4-0 την Κράσνονταρ και βρίσκεται ουσιαστικά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ονειρική εμφάνιση για τους "ερυθρόλευκους" σε μια ιστορική βραδιά στο Νέο Φάληρο και αποθέωση από τους 30 χιλιάδες οπαδούς που κατέκλυσαν το "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Ολυμπιακός... κατάπιε την πολυδιαφημισμένη ομάδα των Ρώσων από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και πρόσθεσε μια ακόμη νίκη στην φετινή του αήττητη πορεία στην διοργάνωση. O Γκερέρο με φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 1-0 στο 30΄ και έδωσε το σύνθημα για την μεγάλη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αλλά ο Μάρτινς με μια κίνηση από τον πάγκο έκανε το μεγάλο...κόλπο. Ο Ραντγέλοβιτς πήρε την θέση του Μασούρα στο 75΄ και τρία λεπτάα αργότερα έκανε το 2-0 από πλάγια θέση με ωραίο σουτ έπειτα από την πάσα πάρε βάλε του Βαλμπουενά. Ο 22χρονος Σέρβος είχε κέφια και στο 86΄πέτυχε νέο γκολ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Κράσνονταρ των Μπεργκ, Βάντερσον, Ναμλί, Ραμίρεζ, Καμπέλα κλπ τα είχε χαμένα...Ο Ολυμπιακός δεν αρκέστηκε στο 3-0 και στο 89΄ήταν η σειρά του Ποντένσε να χριστεί σκόρερ με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ στην κίνηση νίκησε τον δύσμοιρο Σαφόνοφ και διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία των αγώνα ρεβάνς στην Ρωσία την επόμενη εβδομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (87' Καμαρά), Ποντένσε (90'+2' Τοροσίδης), Γ. Μασούρας (75' Ρατζέλοβιτς), Γκερέρο

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σαφόνοφ, Ραμίρες, Φιόλουσον, Σπάιτς, Πετρόφ, Καμπόλοφ, Καμπελά (25 λ.τ. Ολσον), Βιλένα, Ναμλί (59' Σουλεϊμάν), Βάντερσον, Μπεργκ (69' Ιγκνάτιεφ)