logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα για όλα!
 14/11/2019

Tσεχία – Κόσοβο
Στο Πλζεν το ματς. Η Τσεχία δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ της Αγγλίας, όχι μόνο έφερε το ματς στα ίσια άμεσα, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο έκανε την ολική ανατροπή και πανηγύρισε σπουδαία νίκη. Όχι μόνο πέρασε στη δεύτερη θέση του ομίλου, αλλά έχει την ευκαιρία να τελειώνει αναφορικά με την πρόκριση, αρκεί να νικήσει το Κόσοβο. Με ισοπαλία θα θέλει νίκη στη Βουλγαρία, αν χάσει θα ελπίζει στο ενδιαφέρον της Αγγλίας (παίζει στο Κόσοβο στο φινάλε).

Μέσα οι Καντέραμπεκ (α. 40/3), Κάλας (α. 19/2), Νόβακ (α. 23/1), εκτός κλήσεων οι Κόπιτς (μ. 19/3), Παβέλκα (μ. 22/1), Zρµαλ (μ. 15/1), Σίµιτς (α. 2/0), Μπόριλ (α. 13/0), Ρέζνικ (α. 3/0).

Το Κόσοβο εντυπωσιάζει κατά την τρέχουσα προκριματική διαδικασία, αλλά η νίκη της Τσεχίας επί της Αγγλίας το έριξε από τη δεύτερη θέση και πρέπει να νικήσει επί τσεχικού εδάφους για να κρατάει την τύχη του στα χέρια του σχετικά με την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Η λογική υπαγορεύει ότι μόνο με νίκη θα διατηρήσει σοβαρές ελπίδες, αλλά και πάλι υποδέχεται την Αγγλία στο τέλος του ομίλου, το πρόγραμμα στην τελική ευθεία είναι δύσκολο.

Εκτός κλήσεων έμειναν οι Μπ. Μπερίσα (μ. 16/0), Καστράτι (ε. 3/0), πρόκειται για απουσίες που μπορούν να αναπληρωθούν δίχως ιδιαίτερη δυσκολία από το τεχνικό τιμ.

Εκτίμηση: Και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη για να κάνουν καθοριστικό βήμα πρόκρισης. Λογικά θα γίνουν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, οπότε θα πάμε στο over.