logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ιστορική νίκη η Τσιτσιπάς (+vid)!
 16/11/2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μία εκπληκτική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 σετ του Ελβετού σούπερ σταρ Ρότζερ Φέντερερ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό των ATP Finals.

O Tσιτσιπάς έδωσε μια από τις μεγαλύτερες παραστάσεις της ζωής του στην O2 Arena του Λονδίνου και με 6-3, 6-4 νίκησε 2-0 σετ τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ στον ημιτελικό και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του ATP Finals όπου θα συναντήσει την Κυριακή (19:30) τον νικητή του αγώνα του Τιμ με τον Ζβέρεφ. O Έλληνας τενίστας στην πρώτη συμμετοχή του σε ATP Finals κατάφερε να φθάσει στον τελικό και θα διεκδικήσει τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Τσιτσιπά επί του Ρότζερ Φέντερερ ενώ αυτός θα είναι ο έκτος τελικός στο 2019 για τον Έλληνα τενίστα που θα έχει την ευκαιρία να δiεκδικήσει τον 3ο τίτλο μετά τις νίκες του στην Μασσαλία και στο Εστορίλ.

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον 6ο τελικό του στο 2019 και θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο του μετά από εκείνους στη Μασσαλία και στο Εστορίλ (ATP 250).

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον τελικό το νικητή από τον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στον Ντομινίκ Τιμ και τον Σάσα Ζβέρεφ.

.