logo as
   [921] ΣΕΛΑΓΙΑ - ΤΑΠΑΤΙΟ 1-3  [929] ΡΕΑΛ ΤΟΜΑΓΙΑΠΟ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ Final 0-2  [927] ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ Final 2-3  [923] ΚΛΑΜΠ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ Final 1-2  [928] ΜΠΟΛΙΒΑΡ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ Final 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Περνάει η Νιούπορτ !
 20/11/2019

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας και σε επαναληπτικό ματς, η Νιούπορτ Κάουντι υποδέχεται την Γκρίμσμπι. Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αμφότερες αγωνίζονται στην Λιγκ 2 ή αλλιώς στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία, αλλά πορεύονται με διαφορετική στόχευση. Η Νιούπορτ διαθέτει ποιότητα, διεκδικεί άνοδο, βρίσκεται μόλις κάτω από την ζώνη των πλέι οφ.

Από την άλλη πλευρά, η Γκρίμσμπι θέλει απλά να μείνει στην κατηγορία και για την ώρα τα καταφέρνει σε αυτήν την κατεύθυνση. Το κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια για την Γκρίμσμπι πόσω μάλλον όταν πρόκειται για εκτός έδρας ματς. Η Νιούπορτ τα τελευταία χρόνια κάνει καλές πορείες στο κύπελλο, θέλει και φέτος να αφήσει θετικό στίγμα και πλέον είναι στο χέρι της να προχωρήσει. Η έδρα και η ποιότητα μας ωθούν στην επιλογή του άσου που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Νιούπορτ-Γκρίμσμπι 1 (2.00)