logo as
   [346] ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ - ΜΠΡΟΜΛΕΙ 0-1  [235] ΜΠΑΝΤΙΡΜΑΣΠΟΡ - ΤΟΥΖΛΑΣΠΟΡ Half 1-0  [249] ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ 1-0  [246] ΝΤΟΡΚΙΝΓΚ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ 1-2  [233] ΠΕΝΑΦΙΕΛ - ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Επανέναρξη στην Β’ Τσεχίας
 25/5/2020

Επιστροφή στην δράση για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Τσεχία, με την αναμέτρηση Ντούκλα Πράγας-Ζιχλάβα να ανοίγει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής.

ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΖΙΧΛΑΒΑ
Κεκλεισμένων των θυρών. Η Ντούκλα Πράγας επιστρέφει στη μάχη της ανόδου, όπου ακριβώς πριν τη διακοπή είχε δεχθεί πλήγμα με τη συντριβή στην έδρα της Ζίσκοφ. Αρκετά ποιοτικό ρόστερ, όπου ξεχωρίζουν ο επιτελικός Χόλικ (7 γκολ) και ο κεντρικός χαφ Τέτουρ, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην έδρα (έξι νίκες σε οκτώ ματς). Ηττήθηκε 3-2 σε φιλικό με την Σπάρτα Πράγας. Ο Ρόμαν Σκουχράβι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Η Ζιχλάβα θέλει να πετύχει φέτος αυτό που της ξέφυγε πέρυσι στο… τσακ, ήτοι την άνοδο (δεν τα κατάφερε στα πλέι οφ ανόδου). Και φέτος βρίσκεται στη δεύτερη θέση (όπου τερμάτισε πέρυσι), διαθέτοντας τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Κλομπάσα (9 γκολ). Οι άλλοι πιο αναγνωρίσιμοι παίκτες της είναι ο Σενεγαλέζος στόπερ Ντιούφ και ο επιτελικός Φορτέλνι. Αξιοσημείωτο ότι έχει φέρει πέντε ισοπαλίες σε οκτώ εξόδους. Ηττήθηκε και στα δύο φιλικά με την Μποέμιανς (0-3 και 1-4).

Εκτίμηση: Over





Βαθμολογία 2023-24