logo as
   [131] ΠΟΛΟΝΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΣΟΣΝΟΒΙΕΤΣ Final 3-3  [133] ΑΜΣΤΕΤΕΝ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ Β Final 1-4  [135] ΛΕΟΜΠΕΝ - ΛΙΦΕΡΙΝΓΚ Final 1-2  [159] ΡΟΥΕΝ - ΝΑΝΣΙ 1-1  [161] ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ - ΜΠΑΝΤΕΝ 1-0  [155] ΛΕ ΜΑΝ - ΒΙΛΕΦΡΑΝΣ 1-1  [139] ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 1-2  [132] ΣΤΑΛ ΡΖΕΣΖΟΒ - ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ Final 2-2  [136] ΦΕΡΣΤ ΒΙΕΝΑ - ΛΑΦΝΙΤΖ Final 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Ανοιχτές αναμετρήσεις…
 26/5/2020

Επανέναρξη στην μεγάλη κατηγορία της Τσεχίας, με τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Νέος προπονητής στην Ζλιν.

Γιάμπλονετς – Ζλιν
Χωρίς θεατές. Η Γιάμπλονετς έχει παρόμοια πορεία με την περσινή όπου τερμάτισε 4η και κέρδισε μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Η διακοπή ήρθε μάλλον σε καλό σημείο αφού δεν είχε σημειώσει νίκη στα τρία τελευταία της ματς. Η ομάδα του Πετρ Ράντα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη θέση στην προνομιούχο εξάδα. Η τετράδα των Ντόλεζαλ (10 γκολ), Σικορά (8 γκολ και 6 ασίστ), Μάτουσεκ (6 γκολ και 3 ασίστ) και Τζόβοβιτς (4 γκολ και 7 ασίστ) είναι όλα τα ...λεφτά. Έδωσε δύο φιλικά με Ζίζκοφ και Βάρνσντορφ και πέτυχε ισάριθμες νίκες 2-0 και 2-1.

Η Ζλιν πριν την διακοπή είχε αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων με τρεις ήττες και μία ισοπαλία, αποτελέσματα που την διατήρησαν σε δύσκολη θέση όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Ο Μπόχουμιλ Πάνικ ανέλαβε την ομάδα στις 10 Μαρτίου στην θέση του Γιαν Καμενικ και στο διάστημα της διακοπής έδωσε τρία φιλικά όπου σημείωσε ισάριθμες νίκες κόντρα σε Τρίνετς (3-1), Κρόμεριζ (4-1) και Μπρνο (5-0). Ο Τόμας Πόζναρ με 5 γκολ είναι ο πρώτος της σκόρερ ενώ εκτός έδρας δεν είναι διόλου αξιόπιστη με μία μόλις νίκη.

Εκτίμηση: Over

Πρίμπραμ – Οστράβα
Η Πρίμπραμ αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 17 παιχνίδια της με απολογισμό με 13 ήττες και 4 ισοπαλίες ενώ η τελευταία της νίκη σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο(24/08/19) στο εντός έδρας ματς με την Γιάμπλονετς. Στις 11 Μαρτίου ανέλαβε την ομάδα ο Πάβελ Χόρβαθ στην θέση του Πετρ Σουχελ και έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια με δύο νίκες (2-1 την Βίσεχραντ και 1-0 την Βλάσιμ) και μία ήττα (4-0 από την Πλζεν). Ο Μικάλ Σκόντα με 6 γκολ είναι μακράν καλύτερος παίκτης φέτος. Τραυματίας ο μέσος Αϊντίν Γιλμάζ.

Η Οστράβα στις 4 Μαρτίου ηττήθηκε 5-0 από την Σπάρτα Πράγας στον προημιτελικό του Κυπέλλου και στις 9 Μαρτίου ηττήθηκε 3-2 εντός έδρας από την Μλάντα Μπόλεσλαβ. Έπειτα ήρθε η διακοπή λόγω κορονοϊού. Πλέον μόνο από το πρωτάθλημα μπορεί να διεδικήσει την Ευρωπαϊκή προοπτική. Η ομάδα του Λούμπος Κόζελ (ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου) στηρίζεται στο επιθετικό δίδυμο των Ντιόπ (6 γκολ) και Κουζμάνοβιτς (6 γκολ). Έδωσε τρία φιλικά, στις 12/05 με Βιτκόβιτσε όπου νίκησε 2-0, στις 15/05 αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Καρβίνα και στις 20/05 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Οστράβα.

Εκτίμηση: X ημ.

Σλοβάτσκο – Σίγκμα Όλομουτς
Η Σλοβάτσκο πέρσι έπαιξε στα πλέι οφ για την παραμονή και φέτος διεκδικεί μια θέση στην πρώτη εξάδα και στα πλέι οφ για τον τίτλο και την έξοδο στην Ευρώπη. Πριν την διακοπή είχε σημειώσει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε έξι ματς από τις 7/12/19 και μετά και ήταν σε καλή κατάσταση, άγνωστο πως θα παρουσιαστεί μετά την διακοπή. Η ομάδα του Μάρτιν Σβέντικ θα μπει στην μάχη του πρωταθλήματος έχοντας στα πόδια της δύο φιλικά κόντρα σε Προστέτζοφ (4-1 στις 16/05) και Τρίνετς (1-0 στις 19/05). Τραυματίας ο επιθετικός Καλαμπίσκα.

Η Σίγκμα Όλομουτς είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (11) και ρεαλιστικός στόχος της είναι να παίξει στο δεύτερο γκρουπ των πλέι οφ των θέσεων 7-10 που μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη. Η ομάδα του Ράντοσλαβ Λατάλ θα δώσει το παρών στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου στις 17 Ιουνίου θα φιλοξενήσει σε νοκ άουτ ματς την Λίμπερετς και μπορεί να διεκδικήσει και από εκεί την Ευρώπη. Τραυματίας ο φορ Μάρτιν Νέσπορ, τιμωρημένος ο επιθετικός Πάμπλο Γκονζάλεθ. Έδωσε τρία φιλικά όπου ηττήθηκε 4-0 από την Προστέτζοφ (13/05), ενώ νίκησε δύο φορές την Μπρνο...

Εκτίμηση: 1

Μλάντα Μπόλεσλαβ – Σλάβια Πράγας
Η Μλάντα Μπόλεσλαβ είχε κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της μπήκε σε καραντίνα αλλά οι τελευταίες εξετάσεις ήταν αρνητικές και έτσι επέστρεψε στις προπονήσεις χωρίς περισσότερα παρατράγουδα. Η ομάδα του Τζόζεφ Βέμπερ πριν την διακοπή ήταν στην 5η θέση της βαθμολογίας αλλά η θέση της στην πρώτη εξάδα είναι επισφαλής και χρειάζεται ακόμη μερικές νίκες για να εδραιώσει την θέση της. Τραυματίες οι μέσοι Ματετζόφσκι και Μάσεκ, λείπουν τα γκολ του Κομλιτσένκο που παραχωρήθηκε στην Ντιναμό Μόσχας. Ο μέσος Λούκας Μπουντίσκι έχει 9 γκολ.

Η νταμπλούχος Σλάβια Πράγας δεν έχει αντίπαλο στα μέτρα της και στο φετινό πρωτάθλημα. Η διακοπή του πρωταθλήματος την βρήκε μόνη πρώτη στο ρετιρέ της βαθμολογίας και με διαφορά +8 βαθμών από την 2η θέση και έχει βάλει υποθήκη για νέο τίτλο (στο Κύπελλο αποκλείστηκε στην φάση των 16 από την Μπάνικ Οστράβα). Η ομάδα του Τζίντριχ Τριπσόφσκι έχει την κορυφαία επίθεση με 48 γκολ αλλά και την καλύτερη άνυνα (8 γκολ) της κατηγορίας, μετρά τέσσερα σερί Under.

Εκτίμηση: 2-3 goal





Βαθμολογία 2023-24