logo as
   [902] ΣΕΠΣΙ OSK ΣΦΑΝΤΟΥ - FCSB 0-1  [886] ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ - ΣΙΡΙΟΥΣ Final 1-1  [884] ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ - ΒΑΡΝΑΜΟ Final 2-0  [880] ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ - ΧΑΛΙΦΑΞ Half 3-1  [890] ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ 3-1  [896] ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΠΟΛΟΝΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 1-0  [893] ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Κύπελλο στην Πολωνία
 26/5/2020

Στα προημιτελικά βρίσκεται πλέον το κύπελλο Πολωνίας, όπου έχουμε και πάλι δράση στην συγκεκριμένη χώρα. Σήμερα μια αναμέτρηση και αύριο η άλλη.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
Το κύπελλο Πολωνίας βρίσκεται στην προημιτελική φάση και μεσοβδόμαδα θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια που απομένουν ώστε να συμπληρωθεί το παζλ των ημιτελικών. Τα ματς είναι μονά, με την πρόκριση να κρίνεται στα 90 λεπτά, εφόσον δεν αναδειχθεί νικητής μετά από αυτό το διάστημα θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι. Νυν κυπελλούχος είναι η Λέχια Γκντανσκ.

ΛΕΓΚΝΙΤΣΑ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ
Νοκ άουτ προημιτελικός κυπέλλου, με ημίωρη παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Κεκλεισμένων των θυρών. Η Μιέντζ Λέγκνιτσα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, έχοντας στόχο φέτος να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ ανόδου. Η περσινή σεζόν την βρήκε στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, ωστόσο υποβιβάστηκε, ενώ έχει κατακτήσει ένα κύπελλο (1992, όταν ήρθε και η μοναδική ευρωπαϊκή συμμετοχή της).

Αρκετά ποιοτικό ρόστερ για τα στάνταρ της Β’ Πολωνίας. Για τρίτη σεζόν στην τεχνική ηγεσία ο Ντόμινικ Νόβακ, που δεν υπολογίζει τους αμυντικούς μέσους Οστρόφσκι και Κόντε (συνήθως αναπληρωματικοί).

Η Λέγκια Βαρσοβίας είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες της χώρας, με 13 πρωταθλήματα, 19 κύπελλα και αρκετές παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η διακοπή του πρωταθλήματος προ διμήνου την βρήκε να φιγουράρει στην κορυφή με οκτώ βαθμούς διαφορά από τον ανταγωνισμό -με μεγάλο όπλο την πολύ παραγωγική επίθεση- αν και στο πιο πρόσφατο είχε ηττηθεί εντός έδρας ήττα από την δεύτερη της κατάταξης, Πιάστ Γκλίβιτσε (1-2).

Εναν χρόνο συμπλήρωσε στην τεχνική ηγεσία ο Σέρβος Αλεξάντερ Βούκοβιτς, που στηρίζεται αρκετά στους Μαγιέσκι (γκολκίπερ) και Κάρμποβνικ (αριστερός μπακ) ενώ έχει μοναδικό απόντα τον επιθετικό Σανόγκο.

Εκτίμηση: 2-3 goal





Βαθμολογία 2023-24