logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με κίνητρο τα ευρωπαϊκά κύπελλα!
 29/5/2020

Με την αναμέτρηση της Φράϊμπουργκ με την Λεβερκούζεν, ανοίγει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Βαθμούς για έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα διεκδικούν και οι δυο ομάδες.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Kεκλεισμένων των θυρών. Μέσα από την αγκαλιά της έχασε η Φράιμπουργκ ένα μεγάλο διπλό στη Φρανκφούρτη, κλωτσώντας μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει τις ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κορυφαίος της πάντως ήταν ο γκολκίπερ Σβόλοφ, που έκανε σωρεία μεγάλων επεμβάσεων. Under τα έξι από τα οκτώ τελευταία της παιχνίδια. Αμφίβολος ο βασικός χαφ Χάμπερερ (2 γκολ), νοκ άουτ οι μέσοι Ραβέ-Κατ και οι αναπληρωματικοί Κίμπλερ (δεξιός μπακ)-Κάιτελ (χαφ).

Το μομέντουμ της Λεβερκούζεν έσβησε… βίαια απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, που υποχρέωσε τις «ασπιρίνες» στην πιο βαριά ήττα που γνώρισαν ποτέ στη Μπουντεσλίγκα! Κυριολεκτικά αγνώριστη παρουσιάστηκε η ομάδα του Πέτερ Μπος, που είναι πολύ αποτελεσματική εκτός έδρας (εννιά διπλά σε 14 εξόδους). Παράλληλα βρίσκεται ουσιαστικά στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ μετά τον θρίαμβο στη Γλασκώβη επί της Ρέιντζερς (1-3). Γκολ-γκολ τα 12 από τα 14 τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Μοναδικός απόντας ο βασικός επιθετικός Φόλαντ (9 γκολ).

Εκτίμηση: Over+Goal





Βαθμολογία 2023-24