logo as
   [208] ΜΑΖΑΤΛΑΝ - ΧΟΥΑΡΕΖ 0-2  [207] ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ Final 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Η ώρα της στέψης !
 28/6/2020

Ο Ολυμπιακός με νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ αναδεικνύεται και μαθηματικά πρωταθλητής. Ο Παναιτωλικός καίγεται για νίκη παραμονής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Η ΑΕΚ πήρε πρόκριση θρίλερ στον τελικό του κυπέλλου με δύο γκολ του Λιβάγια κόντρα στον Άρη. Δεν μπορεί να εφησυχάσει ο δικέφαλος από τη στιγμή που δίνει παράλληλα την μάχη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Προέκυψαν απουσίες τριών βασικών που αποβλήθηκαν στο Χαριλάου για να μην χάσουν τον τελικό.
Ο Ολυμπιακός φουλάρει για το νταμπλ. Με νίκη στο ΟΑΚΑ αναδεικνύεται και μαθηματικά πρωταθλητής, ενώ παράλληλα πέρασε και στον τελικό του κυπέλλου. Ενδεχόμενο ροτέισον από τον Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στην ΑΕΚ. Καλύτερα να πάρουμε τα γκολ !

Άρης – ΠΑΟΚ
Το τοπικό ντέρμπι των απογοητευμένων. Άρης και ΠΑΟΚ αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα από τον τελικό του κυπέλλου και καλούνται εκτός των άλλων να διαχειριστούν αυτήν την πικρία. Ο Άρης ως συνήθως αγωνίζεται με φουλ επιθετική διάθεση, σκοράρει και δέχεται γκολ με μεγάλη άνεση.
Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ δίνει τη μάχη για τη δεύτερη θέση κόντρα στην ΑΕΚ, χρειάζεται πάση θυσία την νίκη, αλλά διάγει φάση εσωστρέφειας, με τον Άμπελ Φερέιρα στο επίκεντρο της κριτικής. Πληρώνει εξαιρετικά η ισοπαλία ! Πιθανό και το αμφίσκορο.

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης
Στην κούρσα των πλέι άουτ, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην θέση που οδηγεί σε μπαράζ με τον δεύτερο της δεύτερης κατηγορίας. Θέλει να ξεκολλήσει από εκεί και χρειάζεται πάση θυσία νίκη, όπως το έκανε στο προηγούμενο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λάρισα.
Ο Αστέρας δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο. Οι Αρκάδες δίνουν ευκαιρίες πλέον σε νέους παίκτες, ενώ πούλησαν και τον αριστερό μπακ Κυριακόπουλο στη Σασσουόλο. Πάμε αποκλειστικά με το κίνητρο του Παναιτωλικού, με την βεβαιότητα πως η απόδοση θα πέσει όσο πλησιάζει η ώρα του ματς !

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός Goal (1.85)
Άρης-ΠΑΟΚ Χ (3.75) ή Goal (1.80)
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1 (1.65)





Βαθμολογία 2023-24