logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με 10 διαδρομές που αφήνουν υποσχέσεις!
 29/6/2020

Ένα σπουδαίο πρόγραμμα για τις ελληνικές ιπποδρομίες διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο, με δέκα ανοιχτές διαδρομές που σίγουρα θα προσφέρουν θέαμα αλλά και σημαντικά κέρδη στους νικητές.

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το ΣΚΟΡ3 είναι από την 1η μέχρι και την 3η ιπποδρομία, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 3η μέχρι και την 6η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 7η μέχρι και την 10η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 5η μέχρι και την 10η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο πρωτοεμφανιζόμενος ΓΚΑΝ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ, ΦΙΛΝΤΣ και ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1400 μέτρα, η ΑΙΓΛΗ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά ο ΚΟΝΓΚΡΑΤΣΟΥΛΕΙΤ, ΑΝΤΙΟΠΗ και ΡΕΝΤ ΜΑΧΑΡΑΝΙ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ, από κοντά η ΡΑΣΚΑΤΤΕΡΣ ΜΠΕΙ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΜΠΟΥΡΓΚΧΑΝ, ΓΟΥΟΡΙΛΥ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΚΑΛΑ ΝΤ’ΟΡ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΦΛΑΞ ΚΑΠΑΣΙΤΟΡ, ΝΤΡΗΜ ΝΤΕΖΕΡΤ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, η ΓΟΥΙΝ ΤΖΟΥΚΕΡΙΝΑ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ, ΑΜΠΕΡΣΑΝΤ, ΧΑΡΜΠΟΥΡ ΣΙΤΥ.

6η ιπποδρομία
Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΟΛΥΜΠΙΚ ΣΠΙΡΙΤ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΠΕΝΡΟ. Στην άφιξη θα είναι και οι ΣΑΝ ΝΤΙΑΚΟ, ΝΕΙΤΣΟΥΡΟΠΑΘ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η ιπποδρομία, ο ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ, ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ.

8η ιπποδρομία
Πολύ ανοιχτή διαδρομή με επτά ίππους, όπου η βασική μας επιλογή θα πάει στον ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ, από κοντά ο ΧΑΜΛΥ ΛΑΝΤ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΦΑΟΥΣΤΟ, ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ.

9η ιπποδρομία
Στην 9η κούρσα και στα 1100 μέτρα, οι ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ κα ΤΟΥΤΙ ΦΡΟΥΤΙ είναι από τους ίππους που θα παλέψουν για την νίκη. Από κοντά και οι ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ, ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ.

10η ιπποδρομία
Τέλος στην 10η ιπποδρομία, ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΑΛΑΝΑΡΙ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ, ΤΟΥΛΟΥΝΑ.