logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ στην Τούμπα !
 1/7/2020

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου και με πειστική εμφάνιση πέρασε άνετα από το Χαριλάου στο ντέρμπι με τον Άρη. Αξιοποίησε παράλληλα ο δικέφαλος του βορρά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και έτσι ανέκτησε προβάδισμα στην κούρσα για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Άμπελ Φερέιρα επίσης κέρδισε λίγο χρόνο ηρεμίας σε σχέση με όσα είχαν προηγηθεί και τον είχαν θέσει στο επίκεντρο της κριτικής.
Από τη μια η κόπωση από την παράταση που έδωσε στο κύπελλο με τον Άρη. Από την άλλη οι απουσίες βασικών στελεχών αλλά και η ποιοτική ανωτερότητα του Ολυμπιακού, δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να πάρει θετικό αποτέλεσμα και έμεινε ξανά πίσω στην κούρσα για την δεύτερη θέση. Αυτή που μπορεί να πάρει ξανά στα χέρια της αν κερδίσει τον ανταγωνιστή ΠΑΟΚ στο γήπεδό του. Μεγάλη μάχη. Ισορροπημένο ζευγάρι. Καλύτερα Γκολ-γκολ !

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον θρόνο του έπειτα από απουσία δύο ετών και μάλιστα με πάταγο. Σχεδόν 20 βαθμούς διαφορά από τον ανταγωνισμό διατηρούν οι ερυθρόλευκοι και δεν λένε να βγάλουν το πόδι από το γκάζι. Τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα για κερασάκι στην τούρτα η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.
Τα θετικά νέα από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό είναι πως η ομάδα του Ηρακλείου κατέκτησε τον πρώτο πόντο στα πλέι οφ. Τα αρνητικά πως και πάλι κινήθηκε πιο χαμηλά από ότι αναμενόταν για λογαριασμό της από πλευράς ποιότητας. Προβληματική η επιθετική λειτουργία, από τύχη επιπλέον κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Προφανής ο άσος του Ολυμπιακού στο 1.10. Όλα τα λεφτά ωστόσο στοιχηματικά είναι στο Γκολ-γκολ !

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ
Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε για την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ στο Γεντί Κουλέ, πέτυχε δύο γκολ που ακυρώθηκαν, αλλά και πάλι σεφτέ δεν έκανε. Μείζον το θέμα στο σκοράρισμα για τους πράσινους που παραμένουν δίχως γκολ σε τρία ματς και με μόνο ένα τέρματα στα τέσσερα παιχνίδια πλέι οφ. Ο Γιώργος Δώνης στα τελευταία του ματς στον πάγκο προσπαθεί να δώσει κίνητρο στους παίκτες.
Μέσα σε τέσσερις ημέρες ο Άρης πήρε την κάτω βόλτα αφήνοντας πίσω την αρχική θετική εικόνα των πλέι οφ. Πρώτα αποκλείστηκε με δραματικό τρόπο από την ΑΕΚ τσν ημιτελικό του κυπέλλου και ακολούθως υπέστη εντός έδρας ήττα από τον μισητό αντίπαλο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Πλέον δεν έχει απομείνει κάτι άλλο για τους Θεσσαλονικείς πέρα από την διαφύλαξη της τιμητικής πέμπτης θέσης. Να, η ευκαιρία για την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού !

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Goal (1.90)
Ολυμπιακός-ΟΦΗ Goal (2.45)
Παναθηναίκός-Άρης 1 (1.70)





Βαθμολογία 2023-24