logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Παράδοση σκήπτρων στο Etihad!
 2/7/2020

Η 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται το βράδυ με τα παιχνίδια παιχνίδια Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ - Τόττεναμ και Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ επέστρεψε στον θρόνο της πρωταθλήτριας μετά από 30 χρόνια και το λιμάνι είναι ... μεθυσμένη πολιτεία, η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει για το γόητρο.

Σέφιλντ Γιουν. – Τότεναμ
Χωρίς θεατές η αναμέτρηση στο "Μπράμαλ Λέιν". Η Σέφιλντ ηττήθηκε 3-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο "'Ολντ Τράφορντ" και συμπλήρωσε τρία ματς (όλα No Goal) χωρίς νίκη μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος με δύο ήττες και μία ισοπαλία ενώ την περασμένη Κυριακή (28/06) ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας από την Άρσεναλ με γκολ στις καθυστερήσεις και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Αγγλίας. Ο αμυντικός Τζακ Ο’ Κόνελ αποτελεί το μοναδικό ερωτηματικό στα πλάνα του Κρις Γουίλντερ.

Η Τότεναμ έχει δώσει δύο ματς μετά την επανεκκίνηση και έχει μία ισοπαλία 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και μία νίκη 2-0 με την Γουέστ Χαμ αλλά παραμένει εκτός των Ευρωπαϊκών θέσεων και στις επτά αγωνιστικές που απομένουν καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζεται με δυσπιστία από τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Φόιθ (αμυντικός), Πάροτ (φορ) και Τανγκάνγκα (αμυντικός). Μετρά 5 Goal-goal στα έξι τελευταία της ματς.

Μάν. Σίτι – Λίβερπουλ
Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0 της Άρσεναλ και διέλυσε με σκορ 5-0 την Μπέρνλι στα δύο πρώτα της ματς μετά την επανεκκίνηση αλλά την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα με σκορ 2-1 από την Τσέλσι και παραχώρησε τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας στην Λίβερπουλ. Η ομάδα του Πέπε Γουαρδιόλα την περασμένη Κυριακή νίκησε 2-0 εκτός έδρας τη Νιουκάστλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας όπου θα αντιμετωπίσει στο "Γουέμπλει" την Άρσεναλ. Εκτός μάχης οι Αγκουέρο (φορ πρώτος σκόρερ), Φερναντίνιο (μέσος) και Γκαρσία (αμυντικός).

Χαρές και πανηγύρια στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ η οποία επέστρεψε στον θρόνο της πρωταθλήτριας μετά από 30 χρόνια προσμονής! Ο Γιούργκεν Κλοπ πέρασε στους μύθους της ιστορικής ομάδας και θα παραμείνει για πολλά χρόνια στο λιμάνι. Η Λίβερπουλ είναι παντελώς αδιάφορη από εδώ και στο εξής και ο Γερμανός τεχνικός θα δώσει ευκαιρίες στους νέους παίκτες του συλλόγου. Εκτός μάχης οι Κλάιν (αμυντικός), Ματίπ (αμυντικός), Μίλνερ (μέσος), Σακίρι (μέσος). Μετρά 7 No Goal στα 10 τελευταία της ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ - Τότεναμ 2
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ X





Βαθμολογία 2023-24