logo as
   [935] ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΟΝΤΡΑ ΟΠΟΛΕ Final 0-1  [933] ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ Final 2-1  [934] LKP ΜΟΤΟΡ ΛΟΥΜΠΛΙΝ - ΣΧΡΟΜΠΡΙ ΓΚΛΟΓΚΟΒ Final 1-1  [937] ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ 0-6  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι γοήτρου στο ΟΑΚΑ !
 5/7/2020

Για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκ και στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός θέλει να σπάσει το αήττητο του πρωταθλητή και αιώνιου αντιπάλου Ολυμπιακού.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον πρώτο γύρο των πλέι οφ με την πολυπόθητη νίκη κόντρα στον Άρη που έσπασε το ρόδι. Δίχως βαθμολογικό κίνητρο, αλλά παίζει για την φανέλα και είναι ανταγωνιστικός, με τα όποια θέματα αντιμετωπίζει στην δημιουργία. Φυσικά θέλει να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού για λόγους γοήτρου.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρά μόνο νίκες στο ενεργητικό του, πέρασε και στον τελικό του κυπέλλου. Θέλει να διατηρήσει το αήττητο και να κερδίσει ξανά τον αιώνιο αντίπαλο. Για το λόγο αυτό άλλωστε δεν αναμένεται εκτενές ροτέισον από την πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς. Ανώτερος ο Ολυμπιακός, αλλά θα τα δώσουν όλα οι γηπεδούχοι Μας αρέσει η επιλογή των γκολ !

Άρης – ΑΕΚ
Ο Άρης έπειτα από την ήττα στον ημιτελικό κυπέλλου από την ΑΕΚ άδειασε από δυνάμεις και ψυχολογία. Έχασε με κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ στο Χαριλάου και από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Βασικοί παίκτες αποχωρούν, η σεζόν ολοκληρώνεται δίχως κίνητρο και ηθικό στις τάξεις των κιτρινόμαυρων.
Η ΑΕΚ έκανε την εμφάνιση της χρονιάς στην Τούμπα. «Πάτησε» στο πρώτο ημίχρονο τον ΠΑΟΚ, κέρδισε δίκαια και τον έπιασε στη δεύτερη θέση. Φυσικά δεν υπάρχει περιθώριο για νέο πισωγύρισμα, έστω και αν δυσκολεύεται κόντρα στον Άρη. Επιλέγουμε το προφανές διπλό αλλά και τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρης – ΑΕΚ 2 ή Goal
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Goal





Βαθμολογία 2023-24