logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Καίγεται ο Πανιώνιος !
 6/7/2020

Για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκα και στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής, η Λάρισα υποδέχεται σε κεκλεισμένων των θυρών ματς τον Πανιώνιο.

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Η Λάρισα πορεύεται από την αρχή των πλέι άουτ δίχως βαθμολογικό κίνητρο και το γεγονός αυτό αποτυπώνεται συχνά στις εμφανίσεις των Θεσσαλών. Το κακό παράγινε στην αποστολή στο Περιστέρι, όπου η ΑΕΛ έγινε φύλλο και φτερό, με συνέπεια να εξοργιστεί ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έβαλε γκάζια στους παίκτες και επέβαλε πρόστιμο. Υπό αυτήν την πίεση, ο Μιχάλης Γρηγορίου περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του.
Ο Πανιώνιος πραγματοποιεί απίθανη σειρά αγώνων στα πλέι άουτ. Με συγκομιδή πρωταθλητή μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς και απέχει μόνο έναν πόντο από την γραμμή της σωτηρίας. Η ομάδα τη Νέας Σμύρνης με το ηθικό στα ύψη πηγαίνει να εκμεταλλευτεί την αδιαφορία και το ντεφορμάρισμα της ΑΕΛ στοχεύοντας στο διπλό που πιθανώς θα τον βγάλει πάνω από την γραμμή της παραμονής. Χαμηλά το διπλό, αλλά θα το πάρουμε, ενώ με λίγο περισσότερο ρίσκο θα επιλέξουμε το διπλό από ημίχρονο για μεγαλύτερο κέρδος !

Ατρόμητος – Παναιτωλικός
Ο Ατρόμητος άφησε πίσω τις νωχελικές εμφανίσεις και με σούπερ απόδοση έκανε φύλλο και φτερό την Λάρισα. Δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο η ομάδα από το Περιστέρι, θέλει απλά για το γόητρο να τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέι άουτ.
Ο Παναιτωλικός πνίγηκε στο άγχος και δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα Τρίπολης. Τώρα καλείται να τα βγάλει πέρα σε ανάλογη αποστολή ενώ μαίνεται η μάχη για την σωτηρία. Θα παίξει επιθετικά η ομάδα του Αγρινίου. Καλύτερη επιλογή τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Λάρισα-Πανιώνιος 2 (1.65) ή 2 ημίχρονο/2 τελικό (2.45)
Ατρόμητος – Παναιτωλικός Goal (1.95)





Βαθμολογία 2023-24