logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ στο Μιλάνο !
 7/7/2020

ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Χωρίς θεατές. Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Μίλαν εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες στην επίθεση της Λάτσιο, έκανε πλάκα στην αντίπαλό της, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ (0-3). Σερί 3-1-0, με εξαίρεση το ματς με τη Σπαλ, είναι εμφανώς ανεβασμένη, φαβορί πλέον για το εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ. Πάει με φόρα, υψηλό ηθικό και έχοντας βρει λύσεις στο σκοράρισμα.
Η Γιουβέντους δεν ήταν σταθερή με την Τορίνο και μετά το 2-1 πέρασε δύο στιγμές άγχους, αλλά επιθετικά έκανε περίπατο (4-1). Έβδομη συνεχόμενη επιτυχία, είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο Καμπιονάτο, προβάρει ήδη το στέμμα για ένατη διαδοχική σεζόν. Ρεκόρ συμμετοχών (648) για τον Τζίτζι Μπουφόν στην ιστορία της Α' Ιταλίας. Τιμωρημένοι ο στράικερ Ντιμπάλα και ο αμυντικός Ντε Λιχτ, Ματσάρα αναένουμε στο Μιλάνο με γκολ και θέαμα !

ΛΕΤΣΕ-ΛΑΤΣΙΟ
Χωρίς θεατές. Η Λέτσε δεν μπορούσε να περιορίσει τα επιθετικά ατού της Σασουόλο, εδώ δεν τα είχε καταφέρει με πιο αδύναμους αντιπάλους. Κατάφερε, τουλάχιστον, να ισοφαρίσει δύο φορές, αλλά λύγισε στο τελευταίο ημίωρο, η ήττα της κρίνεται απόλυτα δίκαιη (4-2). Με έξι αποτυχίες στη σειρά, είναι προφανές ότι η κάκιστη άμυνα την οδηγεί στον υποβιβασμό.
Η Λάτσιο δεν μπορούσε να αλλάξει τρίτη πάσα απέναντι στη Μίλαν, ούτε συζήτηση για να σκοράρει. Έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των παικτών της Μίλαν (0-3) και έχασε «με κάτω τα χέρια», για να μηδενιστούν, πλέον, οι πιθανότητες που είχε για τον τίτλο. Για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση δέχθηκε πρώτη γκολ. Ποιοτικά ανώτερη η Λάτσιο, αλλά η Λέτσε μπορεί να βρει γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μίλαν-Γιουβέντους Goal και Over 2,5 γκολ (2.25)
Λέτσε-Λάτσιο Goal και Over 2,5 γκολ (2.20)





Βαθμολογία 2023-24