logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Σ. Διακουμόπουλος: Σκορ στη Σουηδία !
 7/7/2020

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Εσκιλστούνα υποδέχεται την Γιόνκεπινγκ σε ματς όπου αναμένουμε υψηλό σκορ και θέαμα.

ΕΣΚΙΛΣΤΟΥΝΑ-ΓΙΟΝΚΕΠΙΝΓΚ
Χειρότερα δεν γίνεται για την Εσκιλστούνα που ξεκίνησε την σεζόν ως υποψήφια για επάνοδο στην Άλσβενσκαν αλλά για την ώρα παραμένει στον πάτο της κατάταξης. Μόνο ήττες μετρούν στο παθητικό τους οι «οράνιε» που παρουσιάζουν αδυναμίες σε όλες τις γραμμές. Ιδιαίτερα η άμυνα αποτελεί την χαρά κάθε αντιπάλου και εκεί θα επικεντρωθεί η προσπάθεια ανάκαμψης. Μπροστά δημιουργούν ευκαιρίες αλλά είτε λόγω ατυχίας είτε λόγω ψυχολογίας δεν βρίσκουν το εύκολο γκολ.
Η Γιόνκεπινγκ και στη φετινή περίοδο παρουσιάζει τα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που την χαρακτηρίζουν τα τελευταία χρόνια. Στην έδρα της, στον Σουηδικό βορρά συνήθως είναι αξιόπιστη και παίρνει τις νίκες που την φέρνουν κοντά στη ζώνη ανόδου. Όταν φεύγει από την Σόδρα ωστόσο χάνει μέρος της δυναμικότητας της και μπορεί να ηττηθεί ακόμα και από υποδεέστερους αντιπάλους. Οι πράσινοι καλούνται επιπλέον να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στα μετόπισθεν. Μπροστά δημιουργούν ευκαιρίες και σκοράρουν με άνεση.

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ-ΟΥΜΕΑ
Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Ντέγκερφορς υποδέχεται την Ούμεα. Η Ντέγκερφορς συγκαταλέγεται στα αουτσάιντερ για την διεκδίκηση της ανόδου και με την αγωνιστική εικόνα της στο αρχικό σκέλος της περιόδου δικαιώνει εν πολλοίς αυτές τις εκτιμήσεις. Εξαιρετική εμφάνιση και κόντρα στην ποιοτική Νταλκούρντ και διπλό με το οποίο ρέφαρε μονομιάς την μοναδική ήττα από την Νόρμπι. Οι ερυθρόλευκοι χαρακτηρίζονται από επιθετικογενή τακτική, σκοράρουν με άνεση, όμως είναι μεγάλο ζήτημα το γεγονός πως έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς πρωταθλήματος.
Η Ούμεα πορεύεται μέχρι στιγμής βάση προγράμματος και του αρχικού σχεδιασμού. Οι νεοφώτιστοι παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί, έχουν ηττηθεί μόνο σε ένα ματς πρωταθλήματος και αυτό από την ποιοτική Σούντσβαλ. Στόχος τους είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία, θα βοηθούσε σε αυτήν την κατεύθυνση αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην έδρα τους. Οι πράσινοι έχουν το εύκολο γκολ, αλλά από την άλλη δέχονται τέρματα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Καλύτερη ομάδα η Ντέγκερφορς, θα πάρει την νίκη !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Εσκιλστούνα-Γιόνκεπινγκ Goal και Over 2,5 γκολ (2.25)
Ντέγκερφορς-Ούμεα 1 (1.80) ή 1 ημίχρονο/1 τελικό (2.70)