logo as
   [955] ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ Final 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

N. Ζελιαναίος: Πρόκληση η Γιουβέντους!
 7/7/2020

Πολλές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ και έχω ξεχωρίσει το διπλό της Φενέρμπαχτσε, τον άσσο της Βαλένθια και το διπλό-πρόκληση (λόγω απόδοσης) της Γιουβέντους.

Γκεντσλερμπίρλιγκι – Φενέρμπατχσε
H Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει στην Άγκυρα την Γκεντσλερμπίρλιγκι με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στο κόλπο για έξοδο στην Ευρώπη. Η ομάδα του υπηρεσιακού τεχνικού Ταχίρ Καραπινάρ νίκησε 2-1 την Γκέζτεπε στο τελευταίο της ματς και συμπλήρωσε τέσσερα ματς μετά την επανεκκίνηση με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα. Η Γκεντσλερμπίρλιγκι έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία της ματς και βρίσκεται τρεις μόλις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Φενέρμπαχτσε διατηρεί πολύ καλή παράδοση στο γήπεδο της Γκεντσλερμπίρλιγκι και συγκεκριμένα μετρά τέσσερις νίκες και μία μόλις ήττα σε σύνολο πέντε αγώνων από τις 29/09/13 και μετά. Υπό αυτές τις συνθήκες το διπλό με απόδοση 1,85 αξίζει το ρίσκο.

Βαλένθια – Ρεάλ Βαγιαδολίδ
Η Βαλένθια υποδέχεται στο κεκλεισμένων των θυρών «Μεστάγια» την Ρεάλ Βαγιαδολίδ για την 35η αγωνιστική (τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε) της Πριμέρα Ντιβιζιόν και θα παίξει τα… ρέστα της για τη νίκη έτσι ώστε να διατηρηθεί στο κόλπο για έξοδο στην Ευρώπη. H Βαλένθια βρίσκεται στην 9η θέση, τέσσερις βαθμούς μακριά από την 7η και τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο αποτυχίας. Οι «νυχτερίδες» έχουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα επτά ματς που έχουν δώσει μετά την διακοπή και δε δείχνουν σε καλή κατάσταση αλλά πλέον τελείωσαν τα ψέματα και αν δεν τα καταφέρει ούτε και αυτή την φορά τότε δεν πρόκειται να καταφέρει ποτέ. Η Βαγιαδολίδ είναι ουσιαστικά αδιάφορη αφού έχει διαφορά δέκα βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού. Η Βαλένθια μετρά τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες στα εννέα τελευταία παιχνίδια της με την Βαγιαδολίδ, εντός και εκτός έδρας, από τις 13/09/2009 και μετά. Σημειώστε ότι η Βαγιαδολίδ θα παραταχθεί χωρίς τους Φερνάντες, Μίτσελ, Πλάνο, Πόρο και ντε λα Φουέντε, δηλαδή έχει σημαντικές απουσίες…

Μίλαν – Γιουβέντους
Το μεγάλο ντέρμπι της Λομβαρδίας Μίλαν – Γιουβέντους κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της του Καμπιονάτο. Η Γιουβέντους είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη αφού διαθέτει πολύ καλύτερη ομάδα. Η «μεγάλη κυρία» δεν έχει ούτε φέτος αντίπαλο στα μέτρα της στο εσωτερικό μέτωπο. Η Γιουβέντους σε τέσσερα ματς μετά την επανεκκίνηση στο Καμπιονάτο έχει σημειώσει ισάριθμες νίκες με συνολικό σκορ 13-2 γκολ(!) και βρίσκεται αγκαλιά με τον 36ο τίτλο της ιστορίας της. Η Μίλαν έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα ματς που έχει δώσει μετά την διακοπή και βρίσκεται κοντά στην έξοδό της στην Ευρώπη αλλά απέναντι σε αυτή την Γιουβέντους δύσκολα μπορεί να έχει τύχη. Η Γιουβέντους αριθμεί εννέα νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα Ιταλίας κόντρα στην Μίλαν, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 20/0914 και μετά και με την απόδοση του διπλού στο 2,05 θα ήταν ατόπημα εκ μέρους μου να την προσπεράσω!

ΠΡΟΤΑΣΗ
Γκεντσλερμπίρλιγκι – Φενέρμπατχσε 2
Βαλένθια – Ρεάλ Βαγιαδολίδ 1
Μίλαν – Γιουβέντους 2