logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Το over στο Θέλτα-Ατλέτικο
 7/7/2020

Δυο σημαντικές αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την πριμέρα της Ισπανίας. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Θέλτα, ενώ η Βαλένθια υποδέχεται την Βαγιαδολίδ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Χωρίς θεατές. Η Βαλένθια έβγαλε με 2-2 το εκτός από την Γρανάδα, ενώ ισοφαρίστηκε στο 86’. Ο Βορό συμπλήρωσε δύο ματς στον πάγκο ως υπηρεσιακός με τις «νυχτερίδες» να αγνοούν τη νίκη στα 4 τελευταία. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 3 τελευταία εντός έδρας. Παραμένει τραυματίας ο μπακ Γκαγιά.

Η Βιαγιαδολίδ επικράτησε με 1-0 εντός της Αλαβές. Προηγήθηκαν τρεις σερί ισοπαλίες για την ομάδα του Σέρχιο. Με under έβγαλε τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα, ενώ δεν δέχθηκε γκολ στα δύο πιο πρόσφατα. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός μέσος Πλάνο. Αποθεραπεύτηκε ο Σάντρο Ραμίρες (εξτρέμ, 3 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Βαλένθια άλλαξε προς το καλύτερο με τον Βορό και μπορεί να πάρει τη νίκη που τόσο πολύ θέλει απέναντι στην Βαγιαδολίδ.

ΘΕΛΤΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Χωρίς θεατές. Η Θέλτα έμεινε στο 1-1 εντός με την Μπέτις. Με γκολ – γκολ, έβγαλε τα 3 τελευταία και δείχνει να επηρεάζεται από τις απαραίτητες αλλαγές στην ενδεκάδα λόγω κόπωσης. Με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες έβγαλε τα 6 τελευταία εντός. Πλήγμα η απουσία του τιμωρημένου στόπερ Αραούχο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε με 3-0 της Μαγιόρκα. Η ομάδα του Σιμεόνε είναι αήττητη με 5 νίκες στα 7 ματς της επανέναρξης. Με over έβγαλε τα 2 απλο τα 3 τελευταία εκτός έδρας. Πολύ καλή η παρουσία του Ομπλακ που δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Πλήγμα με τον καλό νεαρό εξτρέμ Ζοάο Φέλιξ που τραυματίστηκε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Θέλτα τελευταία άλλαξε σε σχέση με τα μικρά σκορ που είχε, όπως και η Ατλέτικο που είναι πιο επιθετικοί. Αξίζει το ρίσκο στο over, 2,5 γκολ.





Βαθμολογία 2023-24