logo as
   [991] ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1-0  [993] ΡΟΜΑ - ΜΙΛΑΝ 1-0  [989] ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0  [987] ΧΑΝΒΕΛ ΤΑΟΥΝ - ΠΛΙΜΟΥΘ ΠΑΡΚΓΟΥΕΙ 1-0  [990] ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Α. Λαϊάκης: Με σύνεση και προσοχή!
 8/7/2020

Αρκετές αναμετρήσεις και σίγουρα, πολλές επιλογές και ευκαιρίες αλλά χρειάζεται ψάξιμο, σύνεση και προσοχή.

Στην Αυστρία έχουμε τον αγώνα μπαράζ-ημιτελικός, ανάμεσα στην Αούστρια Βιέννης και την Αλταχ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι δυο ομάδες τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις των πλέι-άουτ, με την Αούστρια να έχει το πλεονέκτημα να δίνει το ματς εντός καθώς πήρε την πρώτη θέση. Μονό παιχνίδι με παράταση και πέναλτι και για την Αούστρια είναι μονόδρομος η πρόκριση, αφού και μόνο η μη παρουσία της στα πλέι-οφ ήταν βαρύ χτύπημα. Η Αλταχ είναι χωρίς άγχος θα παλέψει αλλά οι γηπεδούχοι δείχνουν με την πορεία τους ως τώρα ότι το θέλουν πιο πολύ και ο άσος σε τιμές τουλάχιστον διπλασιασμού, κρίνεται ικανοποιητικός.

Στην Σλοβενία που υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, η Μούρα υποδέχεται την Τρίγκλαβ. Οι γηπεδούχοι είναι πλέον αδιάφοροι βαθμολογικά, δεν κινδυνεύουν ενώ παράλληλα έχουν εξασφαλίσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου. Η Τρίγκλαβ αντίθετα παραμένει σε κίνδυνο αναφορικά με την παραμονή της και χρειάζεται βαθμούς για να αποφύγει και τα μπαράζ υποβιβασμού. Η Μούρα πιθανόν να έχει και αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ η Τρίγκλαβ παίζει πλέον σε κάθε παιχνίδι έναν τελικό. Καλή περίπτωση η διπλή ευκαιρία του Χ2.

Τέλος στην Σούπερ Λιγκ Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην άδεια Τούμπα τον Παναθηναϊκό. Ο «δικέφαλος» δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα ώστε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την δεύτερη θέση. Επιθετικά «βγάζει» φάσεις αλλά στην άμυνα παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα αρκετά κενά. Ο Παναθηναϊκός παίζει χωρίς άγχος και είναι πάντα επικίνδυνος να κάνει ζημιές. Ο άσος είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά σε συνδυασμό με το over είναι μια καλή περίπτωση.

Προτάσεις
Αούστρια Βιέννης-Αλταχ 1
Μούρα-Τρίγκλαβ Χ2 (ΔΕ)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1+Over