logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Έμεινε και άλλο πίσω ο ΠΑΟΚ
 9/7/2020

Και άλλο έδαφος έχασε ο ΠΑΟΚ στην μάχη για την δεύτερη θέση μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Και αυτό γιατί η ΑΕΚ επιβλήθηκε του ΟΦΗ με 2-0 ενώ ο Ολυμπιακός πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 4-2 επί του Άρη.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (0-0) και έχασε κι άλλο έδαφος από την μάχη της 2ης θέσης. Η ομάδα του Αμπελ Φερέιρα τα βρήκε σκούρα ιδίως στο πρώτο ημίχρονο από τους καλοστημένους φιλοξενούμενους, που αγωνίστηκαν και πάλι με αρκετές αλλαγές και πιτσιρικάδες στο αρχικό σχήμα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο τελευταίο ημίωρο και επιχείρησαν με σπασμωδικές προσπάθειες να απειλήσουν, χωρίς όμως να δημιουργήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ δεν… πέταξε στα σκουπίδια τη νέα γκέλα του ΠΑΟΚ και επικρατώντας εύκολα του ΟΦΗ (2-0) ξέφυγε στο +4 στην μάχη της 2ης θέσης. Η Ένωση δεν χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές και τελείωσε το ματς από το πρώτο ουσιαστικά 45λεπτο σκοράροντας δις, με τους Ολιβέιρα και Σβάρνα. Στην επανάληψη, το ματς ήταν πιο μοιρασμένο χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν οι Κρητικοί ένα γκολ που θα τους ξανάβαζε στο... κόλπο.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την… προέλαση του επικρατώντας για τέταρτη φορά φέτος του Αρη (4-2). Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές αλλά έστω και έτσι δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στους ελλιπέστατους γηπεδούχους. Οι πρωταθλητές "τελείωσαν» ουσιαστικά το ματς από το πρώτο ημίχρονο όπου σκόραραν δις (35, 45') και έδωσαν διαστάσεις στην επικράτηση τους στην επανάληψη (49’΄, 66’).΄Ο Αρης μείωσε προσωρινά σε 1-3 στο 56' με τον Φετφατζίδη, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο νεαρός Μπαγκαλιάνης (87’).