logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Με Σεν Γκάλεν!
 9/7/2020

Δεν πήγα καλά στις χθεσινές μου προβλέψεις αλλά έτσι είναι το στοίχημα με τα πάνω και του και τα κάτω του. Στο σημερινό πρόγραμμα θα τολμήσω στον άσσο της Μίντιλαντ και στο διπλό της Σεν Γκάλεν.

Μίντιλαντ – Κοπεγχάγη 1
Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Δανία και η Μίντιλαντ υποδέχεται την Κοπεγχάγη σε ένα παιχνίδι όπου όλα τα δεδομένα συνηγορούν υπέρ του άσσου. Η ομάδα του Κένεθ Άντερτσεν έχει εξασφαλίσει τον τίτλο αφού έχει διαφορά 14 βαθμών από την 2η Κοπεγχάγη. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα, στις 28 Ιουνίου 2020 στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης και η Μίντιλαντ πήρε τη νίκη με σκορ 2-1. Η Κοπεγχάγη προέρχεται από δύο σερί ήττες και δεν πατά καλά στα πόδια της ενώ έχει δεχθεί γκολ σε 8 από τα 10 τελευταία της ματς. Η Μίντιλαντ έχει δύο νίκες (4-1 και 1-2) και μία ισοπαλία (0-0 εκτός) με την Κοπεγχάγη την φετινή σεζόν και της έχει πάρει τον… αέρα.

Λουγκάνο – Σεν Γκάλεν 2
Στην Ελβετία η Σεν Γκάλεν διανύει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο. Η ομάδα του Πίτερ Ζέιντλερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις νίκες και μία ήττα σε πέντε ματς μετά την επανεκκίνηση και δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αφού την περασμένη Τετάρτη η Γιουνγκ Μπόις νίκησε την Τουν και την προσπέρασε στην βαθμολογία με ένα βαθμό διαφορά. Η Σεν Γκάλεν με νίκη απόψε το βράδυ θα ξαναβρεθεί μόνη πρώτη στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Η Λουγκάνο έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες σε πέντε ματς από τις 21/06 και μετά αλλά απέναντι στην Σεν Γκάλεν φέτος έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς! Η Σεν Γκάλεν θα παίξει τα … ρέστα της και αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μίντιλαντ – Κοπεγχάγη 1
Λουγκάνο – Σεν Γκάλεν 2