logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Επιστροφή με… Γιούτα!
 30/7/2020

Πρεμιέρα λοιπόν σήμερα στο ΝΒΑ και ήδη στην αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» έχετε διαβάσει στις σχετικές σελίδες τις αναλύσεις για όλα. Εμείς ριχνόμαστε στην μάχη για το ταμείο λοιπόν στο restart του ΝΒΑ.

Διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στο Ορλάντο χωρίς κόσμο φυσικά και σε ουδέτερο κοινώς χώρο. Μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες θα δώσουν περίπου 8 ματς για να κλείσει η σεζόν με ένα συνοπτικό σύστημα και να αρχίσουν τα πλέι οφ. Ασφαλώς οι 22 ομάδες που συμμετέχουν έχοντας κάποιες εξ αυτών ελάχιστες ελπίδες πλέι οφ ,είναι άγνωστο τι διάθεση και κίνητρο θα έχουν μετά την διακοπή μηνών λόγω πανδημίας. Θυμίζουμε ότι μόνο το Πόρτλαντ πάντως δεν ήθελε να αγωνιστεί.

Στοιχηματικά έχουμε δύο ματς σήμερα και φυσικά θέλει προσοχή καθώς μιλάμε για κάτι νέο ουσιαστικά. Το παραδοσιακό ντέρμπι των ομάδων της Δύσης και του Λος Άντζελες που ειναι και τα φαβορί φέτος Λέικερς και Κλίπερς ,κλέβει την παράσταση. Απουσιούλες, όχι βαρυσήμαντες όμως, για τους Κλίπερς που εκτόξευσε όμως στο 2,65 την νίκη τους. Προτιμούμε το άντερ 215π όμως καθώς λογικά θα υπάρχει άγχος και περίεργο κλιμα στην πρεμιέρα. Επίσης η Γιούτα δείχνει πιο κλασάτη από την ταλαντούχο Ν.Ορλεάνη και άλλωστε ήταν πολλές θέσεις πάνω της στην κανονική περίοδο. Το +2,5 πάνω της δείχνει ελκυστικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ν.Ορλεάνη-Γιούτα (2,5π) 2 χάντικαπ