logo as
   [944] ΑΛ ΓΟΥΑΧΝΤΑ - ΑΛ ΧΑΖΜ Final 0-2  [946] ΜΟΥΡΑ - ΡΟΓΚΑΣΚΑ Final 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Σ. Διακουμόπουλος: Κερδίζει η Λίλεστρομ
 4/8/2020

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας, η Λίλεστρομ υποδέχεται σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση την Σόγκνταλ.

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Η Λίλεστρομ προηγήθηκε με δύο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το 20λεπτο της αναμέτρησης με την Γερβ και όμως δεν μπόρεσε να πάρει ούτε αυτήν την στοχευμένη νίκη. Συναγερμός ηχεί στις τάξεις των κιτρινόμαυρων που ξεκίνησαν ως πρώτο φαβορί για την επάνοδο στην Ελίτσεριέν, όμως παραμένουν τέσσερα ματς δίχως νίκη και περιορίζονται στα μισά της κατάταξης. Πολύ λίγα τα γκολ που έχουν βάλει οκ παίκτες του Γκέιρ Μπάκε, η καρέκλα του οποίου τρίζει.

Η Σόγκνταλ προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες, είχε στοχεύσει το ματς με την Ράουφος και το πήρε χάρη στο γρήγορο γκολ του Τόρλαντ. Και πάλι υπέφεραν από το άγχος οι κιτρινόμαυροι, στο τελευταίο 20λεπτο δέχθηκαν πίεση, λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά στο φινάλε. Ομάδα που σκοράρει με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά δέχεται επίσης εύκολα τέρματα. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν οι τρεις εκτός έδρας αποστολές στη σεζόν. Εδώ πια θα μιλήσει η φανέλα, η ποιότητα και το κίνητρο της Λίλεστρομ για νίκη !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Λίλεστρομ-Σόγκνταλ 1 (2.10)





Βαθμολογία 2024