logo as
   [178] ΣΙΟΝ - ΣΤΑΝΤΕ ΝΙΟΝ 1-0  [180] ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-1  [185] ΖΝΙΤΣΖ ΠΡΟΥΣΖΚΟΒ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 2-1  [175] ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ - ΑΓΙΑΞ Β 3-1  [164] ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΛΙΡΣΕ ΚΕΜΠΕΝΖΟΝΕΝ 4-1  [167] ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ ΒΙΛΡΙΤΖΚ - ΠΑΤΡΟ ΜΑΑΣΜΕΧΕΛΕΝ 0-1  [197] ΚΑΛΙΑΡΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Half 2-0  [172] ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ - OSS 2-1  [190] ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ Half 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Δόξα και χρήμα !
 4/8/2020

Σε νοκ άουτ τελικό για τα πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ, και έπαθλο την χρυσοφόρο άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ θα αναμετρηθούν η Μπρέντφορντ με την Φούλαμ.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΦΟΥΛΑΜ
Το μεγάλο ματς θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, όπου ούτως ή άλλως εδρεύουν και οι δύο ομάδες, κεκλεισμένων των θυρών. Η Μπρέντφορντ έκανε χαρακίρι στο φινάλε της κανονικής περιόδου, καθώς ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με δύο ήττες και ενώ αν είχε πετύχει μία νίκη στα δύο τελευταία της ματς θα είχε ανέβει απευθείας ! Συνήλθε ωστόσο στα ημιτελικά των πλέι οφ αποκλείοντας τη Σουόνσι, χάνοντας στον πρώτο αγώνα στην Ουαλία (1-0), αλλά στη ρεβάνς νίκησε 3-1 εντός έδρας.

Η Φούλαμ διεκδίκησε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική την απευθείας άνοδο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Γουίγκαν και τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Στα ημιτελικά των πλέι οφ απέκλεισε την Κάρντιφ, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας στο πρώτο ματς, ενώ έχασε 1-2 στη ρεβάνς. Έλαβε έτσι τέλος το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων, χωρίς ωστόσο συνέπειες. Προβλέπουμε ένα μεγάλο ματς ανάμεσα σε δύο συντοπίτισσες και ισοδύναμες ουσιαστικά ομάδες, καθώς το διακύβευμα είναι τεράστιο σε γόητρο και χρήματα. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της ισοπαλίας που πληρώνει χρυσάφι !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μπρέντφορντ-Φούλαμ Χ (3.35)