logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε το «Προγνωσπόρ Στοίχημα»!
 4/8/2020

Κυκλοφόρησε το «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», η κορυφαία εφημερίδα για το προκαθορισμένο στοίχημα, με σπέσιαλ αναλύσεις για τα περισσότερα παιχνίδια του ΟΠΑΠ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και με τα πιο «ψαγμένα» προγνωστικά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη το βράδυ στο «Μολινό» την Γουλβς (1-1 το πρώτο ματς) και διεκδικεί την πρόκρισή του στο «φάιναλ 8» του Γιουρόπα Λιγκ που θα διεξαχθεί στην Γερμανία. Ο Ολυμπιακός από την σεζόν 2014-15 και μετά έχει σημειώσει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στα τελευταία του 8 ματς στα Κύπελλα Ευρώπης κόντρα σε ομάδες της Αγγλίας!

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν στην φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ την ΄Άρσεναλ. Στο πρώτο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός – Άρσεναλ 0-1 και στον αγώνα ρεβάνς της Αγγλίας στις 27/02/20 Άρσεναλ – Ολυμπιακός 1-2 με γκολ των Σισέ (53΄) και Ελ΄Ααραμπί (120΄).

Στα ζευγάρια Ίντερ – Χετάφε και Σεβίλλη – Ρόμα τα πρώτα παιχνίδια δεν έγιναν λόγω κορονοϊού και πλέον η πρόκριση θα κριθεί σε νοκ άουτ ματς με παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί. Συγκεκριμένα το παιχνίδι Ίντερ – Χετάφε θα διεξαχθεί στην «Arena AufSchalke» στο Γκελσενκίρχεν ενώ το παιχνίδι Σεβίλλη – Ρόμα θα διεξαχθεί στην «MSV-Arena» στο Ντούισμπουργκ.

Οι οκτώ ομάδες που θα προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα αγωνιστούν στην Γερμανία σε σύστημα «Final 8», δηλαδή σε νοκ άουτ ματς μέχρι να προκύψει το ζευγάρι του τελικού. Οι νοκ άουτ αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 10-11 Αυγούστου στις πόλεις Κολωνία, Ντίσελντορφ, Γκελσενκίρχεν και Ντούισμπουργκ.

Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει ο τελικός ανόδου από την Τσάμπιονσιπ Αγλίας στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Φούλαμ και εκτός από την άνοδο η ομάδα που θα τα καταφέρει θα βάλει στο ταμείο της περισσότερα από 100 εκ. ευρώ!

Συνολικά διαθέσιμοι για στοίχημα είναι 93 αγώνες, από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ και το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, μέχρι την Α Κίνας, την Α Σουηδίας και την Α Φινλανδίας.