logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Θα πέσουν κορμιά στο "Μπεντεγκόντι"!
 4/8/2020

Τι ισχύει στα μπαράζ Ιταλίας!
Οι αναμετρήσεις Κιέβο – Εμπολι και Τσιταντέλα – Φροζινόνε είναι νοκ άουτ και αφορούν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ ανόδου από τη Β' Ιταλίας στην Α'. Αν το 90λεπτο τελειώσει δίχως νικητή, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν ούτε εκεί προκύψει νικητής, οι Κιέβο και Τσιταντέλα (παίζουν στην έδρα τους) κερδίζουν την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ, επειδή τερμάτισαν ψηλότερα στην κανονική περίοδο. Στα ημιτελικά και τον τελικό των πλέι οφ, οι αναμετρήσεις είναι διπλές, στις έδρες και των δύο εμπλεκομένων ομάδων. Η ομάδα που θα υπερισχύει της συγκεκριμένης διαδικασίας, ακολουθεί τις Μπενεβέντο και Κροτόνε στην Α' κατηγορία.

Κιέβο – Εμπολι
Στο «Μαρκ’ Αντόνιο Μπεντεγκόντι» στην Βερόνα η αναμέτρηση και χωρίς θεατές. Πρώτος γύρος των πλέι οφ ανόδου (μονό ματς). Η Κιέβο έπιασε κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση απέναντι στην Πεσκάρα, είχε τουλάχιστον έξι φάσεις για γκολ, ο αντίπαλος πορτιέρε την... τρέλανε, αλλά βρήκε τη λύση στο 88'. Τρίτη διαδοχική επιτυχία για τα «ιπτάμενα γαϊδούρια», στην τελική ευθεία βρήκαν τη στοιχειώδη σοβαρότητα και πέτυχαν το μίνιμουμ στόχο. Ο τεχνικός Αλφρέντο Αλιέτι ξεκαθάρισε ότι η Εμπολι είναι ο αντίπαλος που δεν ήθελε! Εκτός δράσης ο Βάισανεν (α. 16/1), λογικά και ο Τζακερίνι (μ. 23/5, 4 ασίστ).

Η Εμπολι ήθελε νίκη επί της Λιβόρνο για να παίξει στα πλέι οφ και δεν είναι είδηση ότι την πήρε, απέναντι σε... ημιθανή αντίπαλο. Το σημαντικό είναι ότι ήθελε δύο (από τρία) ματς να... καθίσουν με έναν τρόπο («Χ» το Φροζινόνε – Πίζα και να μην νικήσει η Σαλερνιτάνα), οι... προσευχές της εισακούστηκαν και θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία. Το κακό για την ομάδα του Πασκουάλε Μαρίνο είναι ότι ουδέποτε φέτος έπεισε για τη σταθερότητά της. Με πρόβλημα οι Γκάτσολα (α. 10/0), Μαϊέτα (α. 27/0), Στούλατς (μ. 24/2), ο τελευταίος βρίσκεται, βάσει ρεπορτάζ, σε καλύτερη μοίρα.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
2014-15 1-1 0-3
2015-16 1-1 3-1
2016-17 4-0 0-0
2017-18 - -
2018-19 0-0 2-2
2019-20 1-1 1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η Κιέβο έχει ένα μικρό προβάδισμα στην υπόθεση νίκη αλλά και η Έμπολι θα τα δώσει όλα. Η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα...