logo as
   [167] ΜΠΟΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝ. - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ ΣΠΟΡΤΣ 3-0  [194] ΧΑΒΑΝΤ & ΓΟΥΟΤΕΡΛΟΥΒΙΛ - ΓΟΥΟΡΘΙΝΓΚ 1-1  [146] ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ 1-0  [153] ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ 0-1  [171] ΣΚΑΡΜΠΟΡΟ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΓΟΥΑΡΙΝΓΚΤΟΝ ΤΑΟΥΝ 1-1  [144] ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 1-0  [136] ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ - ΣΟΥΟΝΣΙ 1-0  [186] ΓΕΟΒΙΛ ΤΑΟΥΝ - ΤΟΡΚΙ 1-0  [184] ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ - ΜΠΑΡΝΕΤ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Σ. Διακουμόπουλος: Ρελάνς η Ρόζενμποργκ
 9/8/2020

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Ρόζενμποργκ υποδέχεται την Σάρπσμποργκ.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ

Η Ρόζενμποργκ έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί το φόβητρο στο Νορβηγικό ποδόσφαιρο. Η περσινή τρίτη θέση στην κατάταξη ήταν απλά το προμήνυμα για τα χειρότερα που έρχονται. Η ομάδα από το Τροντχάιμ με δύο ήττες στα τρία πιο πρόσφατα ματς κατέπεσε πλέον στην έκτη θέση, δίχως ελπίδα να διεκδικήσει και φέτος τον τίτλο, αλλά ακόμα περισσότερο με την αδυναμία να σταθεί ανταγωνιστικά στο υψηλό επίπεδο. Τουλάχιστον η έδρα αποτελεί θετικό σημείο αναφοράς, με τρεις συνεχόμενες νίκες.

Η Σάρπσμποργκ ξεκίνησε εφιαλτικά τη σεζόν με πέντε συνεχόμενες ήττες, όμως σταδιακά ανέκτησε την αυτοκυριαρχία της και πλέον διάγει ημέρες ευτυχίας στην Ελίτσεριέν. Μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα επτά πιο πρόσφατα ματς και παίρνει αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη. Έκανε την καλύτερη εμφάνισή της κόντρα στην νεοφώτιστη Άαλεσουντ και με καλή ψυχολογία πάει στο Τροντχάιμ. Δε μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ο κατήφορος της Ρόζενμποργκ. Διπλασιάζει το ποντάρισμά μας ο άσος !

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρόζενμποργκ-Σάρπσμποργκ 1 (2.10)