logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ευκαιρίες στην Πρέμιερ Λιγκ !
 19/9/2020

Για την δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ θα διεξαχθούν σήμερα τέσσερα ματς και υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες για κέρδη.

EBEΡΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.
Χαμόγελα επικρατούν στο στρατόπεδο της Έβερτον μετά από τα δύο πρώτα ματς της σεζόν, που έφεραν ισάριθμες νίκες χωρίς να δεχτεί τέρματα, μετά και το 3-0 εντός επί της Σάλφορντ μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ. Οι μεταγραφές του Κάρλο Αντσελότι δείχνουν καλές και υπάρχει πλέον αρκετό βάθος στον πάγκο. Έχει χτίσει καλή παράδοση με Γουέστ Μπρομ.
Η Γουέστ Μπρομ. προσπαθεί να δημιουργήσει όπως πέρσι αλλά έμαθε στο ματς με τη Λέστερ ότι δεν θα είναι εύκολο το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς μπορεί να τιμωρηθεί στο λεπτό. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς ξέσπασε μεσοβδόμαδα με το 3-0 επί της Χάρογκεϊτ στο Λιγκ Καπ, αλλά πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο για να αντεπεξέλθει σε επίπεδο «σαλονιών». Πολύ χαμηλά ο άσος, καλύτερα γκολ-γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Έβερτον-Γουέστ Μπρομ Γκολ-γκολ (1.90)

ΛΙΝΤΣ – ΦΟΥΛΑΜ
Η Λιντς μετά την πολύ καλή εμφάνιση, αλλά ήττα από την Λίβερπουλ (4-3), αποκλείστηκε και στο Λιγκ Καπ καθώς έχασε στα πέναλτι από τη Χαλ εντός (κ.α. 1-1). Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, θέλει ένα αποτέλεσμα για να πάρει μπρος και η οικειότητα με τη Φούλαμ μπορεί να βοηθήσει.
Η Φούλαμ είχε πολύ κακή πρεμιέρα με την Άρσεναλ και υπέκυψε χωρίς αντίσταση, ενώ την περιμένει άλλο ένα πολύ δύσκολο ματς με την οικεία από τις περσινές κόντρες στην Τσάμπιονσιπ, Λιντς. Η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ, μεσοβδόμαδα έκανε καλή εμφάνιση κερδίζοντας 1-0 την Ίπσουιτς στο Λιγκ Καπ. Άλλη κλάση η Λιντς, μπορεί να κερδίσει και από ημίχρονο !
ΠΡΟΤΑΣΗ Λιντς-Φούλαμ 1 ημίχρονο/1 τελικό (2.75)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΚΡ. ΠΑΛΑΣ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τελείωσε την περσινή σεζόν με αήττητο 14 αγώνων τερματίζοντας τρίτη, όμως όλα πήγαν στραβά από εκεί και πέρα για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Αρκετοί παίκτες έλειψαν λόγω κορωνοϊού και άλλοι απασχόλησαν με εξωαγανιστικές αταξίες, με αποτέλεσμα να έχει ολόκληρη την ομάδα του για προετοιμασία μόλις μία εβδομάδα πριν το ξεκίνημα της σεζόν.
Η Πάλας μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν μεσοβδόμαδα χάνοντας στα πέναλτι για το Λιγκ Καπ στην έδρα της Μπόρνμουθ (0-0 κ.α.). Η ομάδα του Ρόι Χότζον όμως ακόμα δεν έχει δεχτεί επίσημο γκολ σε κανονική διάρκεια αγώνα. Με την περσινή σεζόν μετρά πέντε σερί under 2.5 στο πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται ένα ακόμα σήμερα !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας Under 2,5 γκολ (2.25)

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Η Άρσεναλ πέρασε άνετα από την έδρα της Φούλαμ. Μεσοβδόμαδα, ο Μίκελ Αρτέτα είδε να ανανεώνει και ο Ομπαμεγιάνγκ. Οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν χάσει εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος το 2020, μετρούν πέντε σερί νίκες ως γηπεδούχοι επί της Γουέστ Χαμ σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε με το αριστερό το πρωτάθλημα καθώς έχασε εντός από τη Νιούκαστλ δείχνοντας προβλήματα στην άμυνα που δεν έχουν διορθωθεί από πέρσι. Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες νίκησε 3-0 την Τσάρλτον εντός για το Λιγκ Καπ, με τους σκόρερ Χάλερ και Άντερσον να βάζουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα. Καλή επιλογή τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρσεναλ-Γουέστ Χαν Γκολ-γκολ (1.75)





Βαθμολογία 2023-24