logo as
   [806] ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ - ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ Final 2-1  [818] ΓΚΙΣΕΛΙ - ΓΟΥΟΡΚΣΟΠ 0-1  [827] ΤΣΕΣΧΑΝΤ - ΧΟΡΣΑΜ 1-0  [821] ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 1-0  [814] ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΛΕΟΥΒΕΝ 1-0  [822] ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 1-1  [824] ΓΟΥΑΙΤΧΟΚ - ΕΝΦΙΛΝΤ ΤΑΟΥΝ 1-0  [807] ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ - ΣΑΦΧΑΟΥΖΕΝ 1-1  [837] ΟΣΕΡ - ΛΑΒΑΛ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Παιχνίδι με γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ !
 25/10/2020

Τρία ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα επιλέξουμε πονταρίσματα με γκολ για να πάμε ταμείο.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ
Η Σαουθάμπτον βρέθηκε πίσω 2-0 και 3-2 στην έδρα της Τσέλσι αλλά κατάφερε να πάρει τον πόντο με τον Ινγκς να σκοράρει ξανά και να μείνει τρίτη αγωνιστική αήττητη. Η ομάδα του Ραλφ Χάζενχουτλ έχει σκοράρει δύο φορές τουλάχιστον σε τρία από τα τελευταία τέσσερα, αλλά η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
Η Έβερτον παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και πρώτη στη βαθμολογία αλλά έχασε το απόλυτο πόντων ενώ το VAR την έσωσε από την πρώτη ήττα κόντρα στη Λίβερπουλ. Για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, ο επιθετικός Κάλβερτ – Λιούιν έχει σκοράρει και στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές πρωταθλήματος. Πάμε με τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Σαουθάμπτον-Έβερτον Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.00)

ΓΟΥΛΒΣ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Η Γουλβς πέρασε από την έδρα της Λιντς και έχει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ ακόμα αγνοεί την ισοπαλία. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει πληρώσει το γκολ – γκολ μόνο σε ένα από τα πέντε ματς πρωταθλήματος στη σεζόν. Εντός έδρας έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε επτά από τα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει πληρώσει το under 2.5 σε 12 από τα τελευταία 15.
Η Νιούκαστλ προηγήθηκε με Γιουνάιτεντ αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε την ισοπαλία και έχει πλέον μόνο μία νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Στιβ Μπρους έχει σκοράρει με τον Κάλουμ Γουίλσον και στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της, στα οποία παραμένει αήττητη. Δεν έχει χάσει στην έδρα της Γουλβς από το 1977. Θα επιλέξουμε το No Goal.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Γουλβς-Νιούκαστλ No goal (1.75)

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΕΣΤΕΡ
Η Άρσεναλ έχασε από τη Σίτι για δεύτερη ήττα σε τρία ματς και έχει πρόβλημα στα ντέρμπι. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα έχει οκτώ νίκες σε εννέα εντός έδρας πρωταθλήματος, ο Ομπαμεγιάνγκ σκοράρει δύο σερί σεζόν εντός με Λέστερ.
Η Λέστερ προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα χωρίς να σκοράρει. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην έδρα της Άρσεναλ από το 1973. Αφήνουμε το σημείο, πάμε στα γκολ.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρσεναλ-Λέστερ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)





Βαθμολογία 2023-24