logo as
   [260] ΧΟΜΠΡΟ - ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ 0-2  [296] ΤΠΣ - ΜΙΚΕΛΙΝ ΠΑΛΟΛΙΓΙΑΤ 1-0  [263] ΘΕΛΤΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 3-1  [269] ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ - ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ 2-1  [258] ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ 0-1  [268] ΦΕΡΑΛΠΙΣΑΛΟ - ΚΟΜΟ 2-4  [255] ΑΟΥΕ - ΟΥΝΤΕΡΧΑΚΙΝΓΚ 2-1  [252] ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Final 2-1  [270] ΕΛΣΙΝΚΙ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Α. Λαϊάκης: Με Ρεάλ και Ντονκάστερ
 27/10/2020

Με μια δυάδα θα πορευτούμε σήμερα, με τις επιλογές να προέρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ και την Λιγκ1 κατηγορία της Αγγλίας.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον δεύτερο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκλάντμπαχ. Μπορεί οι Γερμανοί με άγνοια κινδύνου και χωρίς άγχος να πήραν ισοπαλία (2-2) με την Ιντερ στο Μιλάνο αλλά σίγουρα τα εντός έδρας παιχνίδια είναι διαφορετική υπόθεση. Παίζουν αρκετά επιθετικά, κάτι που σίγουρα ευνοεί την πιο έμπειρη και ποιοτική Ρεάλ που θέλει να ρεφάρει την ήττα από την Σαχτάρ ενώ έχει και σούπερ ψυχολογία πλέον (σταμάτησε και η γκρίνια) μετά το διπλό στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 για την Πριμέρα.

Από την Λιγκ1 κατηγορία της Αγγλίας, θα κρατήσω το διπλό της Ντονκάστερ επί της Πλίμουθ. Οι γηπεδούχοι είναι επικίνδυνοι για ζημιές αλλά σίγουρα δεν έχει την ποιότητα των φιλοξενούμενων που θεωρούνται εκ των φαβορί για άνοδο. Μάλιστα, υπάρχουν και παίκτες βασικοί που παραμένουν αμφίβολοι για συμμετοχή (λόγω καραντίνας από την πανδημία). Η Ντονκάστερ παρά την ήττα από την Κρου, είχε τον έλεγχο, απείλησε πολλές φορές αλλά στάθηκε άτυχη στην τελική προσπάθεια. Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα, οι παίκτες στηρίζουν απόλυτα τον προπονητή και το διπλό σε τιμές που ξεπερνάει τον διπλασιασμό, αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Γκλάντμπαχ-Ρεάλ Μαδρ. 2
Πλίμουθ-Ντονκάστερ 2