logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Έπεσε στο "Ντραγκάο" ο Ολυμπιακός
 28/10/2020

Ο Ολυμπιακός είχε 53% κατοχή μπάλας έναντι 47% της Πόρτο, είχε 9 κόρνερ έναντι 4 των "δράκων" και τις ίδιες (11-11) τελικές προσπάθειες για γκολ αλλά πλήρωσε ορισμένα ατομικά λάθη τα οποία δεν συγχωρούνται σε αυτό το επίπεδο και ηττήθηκε με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Πόρτο είχε την τύχη να προηγηθεί μόλις στο 11΄με τον Βιέιρα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Μπουχουλάκη. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια με εξαίρεση μια κεφαλιά του Ελ Αραμπί και μια φοβερή λόμπα του Βαλμπουενά.

Ο Μαρτίνς ανακάτεψε την... τράπουλα στο 53΄ρίχοντας στην μάχη τον Φορτούνη στην θέση του Μασούρα και ο Ολυμπιακός λειτούργησε καλύτερα. Παρόλα αυτά και κόντρα στην ροή του αγώνα η Πόρτο έκανε το 2-0 με τον Ολιβέιρα στο 85΄και ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε αλλά έδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε έδρα. Την επόμενη εβδομάδα έχει νέα δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

ΠΟΡΤΟ (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Μαρτσεσίν, Μαναφά, Εμπεμπά, Πέπε, Ζαϊντού, Σέρτζιο Ολιβέιρα (89' Μπαρό), Ουρίμπε, Οτάβιο (70' Γκρούγιτς), Κορόνα (70' Εβανίλσον), Φάμπιο Βιέιρα (61' Νακαζίμα), Μαρεγκά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας (70' Βινάγκρε), Μπουχαλάκης (84' Πέπε), Εμβιλά, Μασούρας (53' Φορτούνης), Βαλμπουενά (84' Χασάν), Ραντζέλοβιτς (70' Μπρούμα), Ελ Αραμπί.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-1)
2. Πόρτο 3 (3-3)
3. Ολυμπιακός 3 (1-2)
4. Μαρσέιγ 0 (0-4)