logo as
   [949] ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΙΟΒΑ - ΚΛΟΥΖ Half 0-0  [951] ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ Half 1-2  [950] ΜΠΡΑΙΤΟΝ & ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-3  [947] ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Ευκαιρία κορυφής για Ανόρθωση
 28/10/2020

Δυο εξ’ αναβολής αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για το πρωτάθλημα της Κύπρου. Η Ανόρθωση έχει την ευκαιρία να πιάσει κορυφή με νίκη ενώ χαμηλό σκορ περιμένουμε στο άλλο ματς.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ- ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
Το αρνητικό σερί συνεχίστηκε για τη Νέα Σαλαμίνα στη Λεμεσό, χάνοντας για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτήν τη φορά από τον Απόλλωνα, με τέρματα 1-10 σ’ αυτό το διάστημα και στην ουρά της βαθμολογίας. Η αλήθεια είναι ότι έχει επηρεαστεί από τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που είχε πρόσφατα με παίκτες να χάνουν αρκετές προπονήσεις, αλλά πλέον υπάρχει πίεση για όλους. Τελευταία και μοναδική νίκη της στο πρωτάθλημα ήταν το 2-0 επί του Παραλιμνίου εντός έδρας στα μέσα Σεπτεμβρίου. Από προβλήματα προέρχονται ο αμυντικός Μπέριος και ο επιθετικός Βάγκνερ.

Ο Ερμής δεν τα κατάφερε σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι και η ήττα από την ΑΕΚ ήταν η τρίτη σε τέσσερα ματς, έχοντας κέρδος μόλις μία ισοπαλία και χωρίς να έχει σκοράρει ακόμη! Αντίθετα, μακριά από το γήπεδο του είναι πολύ διαφορετικός, με δύο νίκες σε τρία ματς και μάλιστα συνεχόμενες και χωρίς να δεχθεί γκολ (2-0 τον Εθνικό Άχνας, 1-0 Καρμιώτισσα) και θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί στο ματς με την Νέα Σαλαμίνα. Από προβλήματα προέρχονται ο μεσοεπιθετικός Ραφίνια και ο επιθετικός Αλαμπρίτης.

Εκτίμηση: under

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ- ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Ο Εθνικός γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη και δεύτερη εντός έδρας ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό, παρ’ ό,τι προηγήθηκε στο ημίχρονο και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Σίγουρα έχει επηρεαστεί από την πρόσφατη περιπέτεια με τα κρούσματα κορονοϊού, από την άλλη πλευρά όμως έχει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, αυτήν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πριν από δύο μήνες (2-0 το Παραλίμνι). Στο Δασάκι έχει τρεις σερί ήττες και η πίεση είναι δεδομένη. Πιθανή η επιστροφή του αμυντικού Γκόρουπετς και του φορ Ντολεζάλ.

Η Ανόρθωση πέτυχε μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι, επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία της (τρίτο συνεχόμενο τρίποντο) και είναι στο -3 από τον Απόλλωνα και την κορυφή. Ο Κετσπάγια έχει επιστροφές και ευχέρεια να κάνει ροτέισον με αποτελεσματικότητα, ενώ στη διάθεση του επανέρχεται και ο αμυντικός Αμπαρτζουμιάν, ενώ αναμένεται να μην υπάρξει συνέχεια στην αντιπαράθεση που είχε με τον Οκριασβίλι μετά το ματς της Κυριακής. Εκτός έδρας, η «Κυρία» έχει δύο νίκες, με Πάφο (1-0) και Νέα Σαλαμίνα (4-1).

Εκτίμηση: 2





Βαθμολογία 2023-24