logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ζωντανός ο ΠΑΟΚ-λύγισε η ΑΕΚ!
 30/10/2020

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε η 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ στους δύο εκπροσώπους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-1 από την Λέστερ στο ΟΑΚΑ και παραμένει στην τελευταία θέση του 7ου ομίλου με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Οι "αλεπούδες" προηγήθηκαν με γκολ των Βάρντι (18΄πεναλτι) και Τσουντχαρι (39΄), μείωσε σε 2-1 η ΑΕΚ με τον Τάνκοβιτς. Η Ένωση πίεσε για την ισοφάριση αλλά η καλά οργανωμένη και πιο έμπειρη Λέστερ κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ.

Στο άλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου η Μπράγκα νίκησε 2-1 την Ζόρια Λουχανσκ στην Ζαπορίζια της Ουκρανίας και ζευγάρωσε τις επιτυχίες της. Παουλίνιο (4΄) και Γκαϊτάν (39΄) τα γκολ των Πορτογάλων, μείωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ιβανισένια για τους Ουκρανούς.

Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την Γρανάδα αλλά τελικά περιορίστηκε σε ισοπαλίαδίχως γκολ (0-0). Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία και την Παλμέιρας. Νέος προπονητλης του ΠΑΟΚ θα είναι ο Ουρουγουανός Πάμπλο Γκαρσία, δηλαδή ο τεχνικός της ομάδας των Νέων. Ο Γκαρσία έχει όρεξη για δουλειά και γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα.

Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου η Ομόνοια ηττήθηκε 2-1 από την Αϊντχόφεν στο "ΓΣΠ". O Γκόμεζ στο 29΄άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια, ο Μάλεν με δύο γκολ (40΄και 92΄) ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους Ολλανδούς.